R.A.W. Realms of Ancient War Artikelen

  R.A.W. Realms of Ancient War Review

  Ontwikkelaars lenen regelmatig een spelconcept dat uit een andere game komt, om het vervolgens te perfectioneren. Recentelijk leverde dat Darksiders II op, dat eigenlijk van alles wel wat weg had. En dat was absoluut niet erg, aangezien het spel een knappe 8,5 kreeg in de recensie. Dit keer lijkt het R.A.W. Realms of Ancient War dat een gooi doet naar het beconcurreren van Diablo III, de parel van Blizzard.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Microsoft gaat los 2.0

  Na de onverwacht zeer drukke week, waren onze verwachtingen laag. Microsoft kan immers niet elke week vullen met content. Maar tot onze verbazing is dat toch gelukt!

  PlayStation Store Update - Borderlands 2 en Realms of Ancient War

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  R.A.W. Realms of Ancient War Preview

  De digitale schappen zitten alweer een tijdje zonder een nieuwe hack and slash game, maar daar hoopt Focus Home Interactive met R.A.W. Realms of Ancient War verandering in te brengen. Onlangs brachten wij een bezoekje aan de uitgever om alvast een voorproefje te krijgen van alle donkere kerkers die deze dungeon crawler in petto heeft.

  R.A.W. Realms of Ancient War Nieuws

  R.A.W. Realms of Ancient War krijgt releasedatum voor Xbox 360 en PS3

  De role-playing game R.A.W. Realms of Ancient War komt op 19 september beschikbaar op de Xbox Live Marketplace en het PlayStation Network. Dat maakte ontwikkelaar Focus Home Interactive eerder vandaag bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.