Quantum Conundrum

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Puzzel

  Gemaakt door Airtight Games en uitgegeven door Airtight Games

  8

  Quantum Conundrum Artikelen

  Xbox Live Gold games maart 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Er is weer een nieuwe maand begonnen en de Xbox Live Gold games maart 2018 zijn bekend. In deze special gaan wij dieper op de games in. De games zijn gratis te spelen, maar mocht je grote twijfels hebben lees dan eerst meer over de games voordat je deze gaat downloaden.

  Quantum Conundrum Review

  Iedereen zou wel zo sterk willen zijn dat je kluizen mee kunt sjouwen alsof het niks is. In Quantum Conundrum krijg je die kans. Alleen zul je de kluis niet meenemen voor het geld. Puzzelen staat in deze downloadbare titel centraal.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Kikkers en dimensies

  Net als vorige week hebben we ook ditmaal drie nieuwe arcadetitels voor jullie in de aanbieding. Demo’s lijkt Microsoft te zijn vergeten, maar in ieder geval kunnen we aan de slag met een aantal nieuwe en oude spellen.

  PlayStation Store Update - Frogger en Pinball

  Het is weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!

  Quantum Conundrum Nieuws

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Veel diversiteit in Xbox 360 Deal of the Week

  Er is weer een nieuwe Deal of the Week beschikbaar voor de Xbox 360, met deze keer puzzelgames, actie- en avonturen games en nog veel meer.

  Square-Enix maakt Gamescom line-up bekend

  Ter voorbereiding op de Gamescom volgende maand, toont uitgever Square-Enix alvast welke games het zal gaan laten zien gedurende de show.

  Quantum Conondrum demo nu beschikbaar op Steam

  Quantum Conondrum, de nieuwste game van Kim Swift (die als designer een belangrijke rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van het briljante Portal), is sinds eind vorige maand beschikbaar op de PC. Wie nog niet overtuigd is, kan vanaf nu aan de slag gaan met een demo van de game.

  Quantum Conundrum verschijnt in juli op PSN en XBLA

  De recent verschenen PC-game Quantum Conundrum komt op 11 juli als downloadbare titel op de Xbox 360 en PlayStation 3 beschikbaar. Dit heeft gamebedrijf Square Enix bekendgemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.