Quake Champions

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Actie, shooter, first-person shooter & vechten

  Gemaakt door id Software en uitgegeven door Bethesda Softworks

  Quake Champions Artikelen

  Top 10 beste gratis multiplayer shooters voor PC

  Zestig euro betalen voor de nieuwste Call of Duty of Battlefield is niet iets waar iedereen op zit te wachten. Gelukkig zijn er genoeg free-to-play shooters voor op de PC. Wij hebben de top 10 beste gratis multiplayer shooters voor PC voor jullie op een rijtje gezet.

  Beste first-person shooters 2018 - Knallend het jaar uit

  Knallen, vuren, schieten en de trekker overhalen; dat is wat je van een first-person shooter game kunt verwachten. En ook in 2018 kunnen we weer volop genieten van de tofste first-person shooters. Dit zijn de vijf beste first-person shooters van 2018!

  De beste shooters 2018 die nog uit moeten komen

  Het jaar is al geweldig geweest voor Shooterfans, met titels als Far Cry 5 en Warhammer Vermintide 2 konden we al lekker aan de slag. Gelukkig staat er voor de tweede helft van het jaar genoeg gepland. Deze Shooters 2018 zullen later dit jaar het spelen waard zijn!

  Het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni

  E3 2018 is begonnen en het was gisteren aan Microsoft en Bethesda om flink uit te pakken. Dat hebben de uitgevers dan ook zeker gedaan. Dit is het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni.

  Quake Champions beta Preview - Oud en nieuw in één game

  id Software heeft de laatste maanden niet stil gezeten. Haar nieuwe game Quake Champions verscheen een paar maanden geleden al in de Bethesda Launcher, de overstap naar Steam kwam pas recent. De nieuwe features die in die maanden in het spel zijn gekomen, behandelen we in deze Quake Champions beta preview!

  Quake Champions Nieuws

  Quake Champions open beta vanaf nu beschikbaar

  Quake, de game die aan de kribbe van het shooter genre stond, is terug van weggeweest. Het super snelle spel heeft tijdens de E3 persconferentie van Bethesda vele ambities laten zien. Zo kan je vanaf nu aan de slag met de Quake Champions open bèta.

  Quake Champions Early Access is vanaf vandaag te verkrijgen

  De Quake Champions Early Access is vanaf vandaag verkrijgbaar op Steam en via de Bethesda launcher. Je kunt het spel spelen als je de Champions Pack gekocht hebt, deze kost dertig euro. Als Quake uit de Early Access komt, dan kost het veertig euro.

  Quake Champions Early Access aangekondigd

  Bethesha heeft aangekondigd dat vanaf 22 augustus de Quake Champions Early Access beschikbaar is. Vanaf die dag wordt de Closed Beta fase afgesloten en is de game voor 29,99 euro te spelen.

  Quake Champions World Championships in volle gang

  De Quake Champions World Championships zijn in volle gang bezig. Na twee weken van kwalificatierondes is de strijd om de prijzenpot van een miljoen dollar halverwege. De finales zijn eind augustus in de Amerikaanse stad Dallas.

  Quake Champions gameplay content voor de closed beta aangekondigd

  Voor de nieuwe titel Quake Champions is veel nieuwe content getoond. Dit gebeurde op de E3 showcase van Bethesda. Bij de Quake Champions gameplay content worden nieuwe maps en andere gameplay content toegevoegd.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.