Puppeteer Artikelen

  Puppeteer Review

  Sony is niet de minste als het gaat om het afleveren van goede exclusieve titels. De LittleBigPlanet serie zal niemand vergeten zijn. De schattige poppetjes daaruit, de Sackboys, hebben ons hart voor altijd gestolen. Opnieuw doet Sony een poging met het neerzetten van iets exclusiefs, iets bijzonders, in de vorm van Puppeteer.

  PlayStation Store Update - Puppeteer & Rayman Legends

  Het moment van alweer een nieuwe PlayStation Store Update is aangebroken. De dag dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. De hoogtepunten van deze update vind je hier!

  PlayStation Store Update - XCOM Declassified & Saints Row IV

  Het moment van alweer een nieuwe PlayStation Store Update is aangebroken. De dag dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. De hoogtepunten van deze update vind je hier!

  Puppeteer Preview - Originaliteit met een wauw factor

  Puppeteer is een game waar menig hardcore gamer waarschijnlijk niet van gehoord heeft. Dat is jammer, want net als LittleBIGPlanet kan dit zomaar eens een juweeltje op de PlayStation 3 worden. In ieder geval zal menig zieltje zomaar eens gewonnen kunnen worden. Al kan het een en ander nog aangepast worden.

  Puppeteer Nieuws

  Europese PlayStation Plus-games voor mei bekend

  Sony Computer Entertainment Europe heeft de PlayStation Plus-content voor mei aangekondigd. Onder andere PAYDAY 2 en Stick it to the Man komen langs.

  Meer informatie over verhaal Puppeteer en een lagere verkoopprijs

  Games liggen standaard voor een prijs van zestig euro in de winkels, maar dit hoeft niet perse. Zo laat Sony's exclusieve game Puppeteer zien.

  Sony maakt releasedatum van Puppeteer bekend

  Sony heeft vandaag de releasedatum van Puppeteer bekendgemaakt. De game moet op 10 september verschijnen.

  Sony strooit met diverse Halloween trailers

  Halloween is alweer voorbij, maar dat weerhoudt Sony er niet van om een aantal trailers online te gooien. Onder andere LittleBigPlanet Karting, Until Dawn, Sly Cooper en Puppeteer zijn allemaal uitverkoren om nieuwe bewegende beelden te ontvangen.

  Sony: 'Puppeteer niet alleen voor kinderen bedoeld'

  De op de Gamescom aangekondigde game Puppeteer is niet alleen bedoeld voor kinderen. Dit laat Sony Computer Entertainment Japan, de ontwikkelaar van het spel, weten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.