Psychonauts

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Avontuur & platformer

  Gemaakt door Double Fine Productions en uitgegeven door Majesco

  Psychonauts Artikelen

  Top 5 beste Tim Schafer games - Van LucasArts naar Double Fine

  Ontwikkelaar Double Fine weet altijd goed in de smaak te vallen bij gamers en critici. Dat is deels te danken aan Tim Schafer, die veel ervaring heeft in de game-industrie. Met het oog op de release van de Psychonauts VR game, blikken wij terug op de top 5 beste Tim Schafer games.

  Psychonauts Nieuws

  De nieuwste Xbox Game Pass games zijn bekendgemaakt

  Xbox Game Pass krijgt deze maand een enorme upgrade. Wie een abonnement heeft kan al wat mooie en grote games spelen. Nu worden games zoals Red Dead Online, FIFA 21 en meer er aan toegevoegd. Welke games kunnen we nog meer verwachten?

  Psychonauts gratis met Rhombus of Ruin pre-order

  Wanneer je Psychonauts in the Rhombus of Ruin pre-ordert, dan krijg je de originele Psychonauts gratis erbij. Dit heeft ontwikkelaar Double Fine Porductions vandaag bekendgemaakt.

  Costume Quest en Stacking rechten terug bij Double Fine

  Tijdens de THQ veiling was er eigenlijk één grote winnaar en dat was Nordic Games. Bijna alle franchises zijn door Nordic overgekocht, waaronder Costume Quest en Stacking. Dit zijn twee kleinere games gemaakt door Double Fine, die vanaf vandaag weer alle rechten in eigen huis hebben.

  Notch ziet af van financiering Psychonauts 2

  Markus Persson, de ontwikkelaar van Minecraft die de bijnaam Notch draagt, zei vorig jaar tegen Tim Schafer dat hij graag samenwerkt aan een Psychonauts 2. Dat zal helaas niet gebeuren nu Notch zich teruggetrokken heeft.

  Nieuwe Humble Bundle nu te koop

  Eerder vandaag ging de nieuwe Indie Royale bundel online. Nu is het de beurt aan de nieuwe Humble Bundle, welke flink wat topgames bevat.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.