Psychonauts

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Avontuur & platformer

  Gemaakt door Double Fine Productions en uitgegeven door Majesco

  Psychonauts Artikelen

  Top 5 beste Tim Schafer games - Van LucasArts naar Double Fine

  Ontwikkelaar Double Fine weet altijd goed in de smaak te vallen bij gamers en critici. Dat is deels te danken aan Tim Schafer, die veel ervaring heeft in de game-industrie. Met het oog op de release van de Psychonauts VR game, blikken wij terug op de top 5 beste Tim Schafer games.

  Psychonauts Nieuws

  Psychonauts gratis met Rhombus of Ruin pre-order

  Wanneer je Psychonauts in the Rhombus of Ruin pre-ordert, dan krijg je de originele Psychonauts gratis erbij. Dit heeft ontwikkelaar Double Fine Porductions vandaag bekendgemaakt.

  Costume Quest en Stacking rechten terug bij Double Fine

  Tijdens de THQ veiling was er eigenlijk één grote winnaar en dat was Nordic Games. Bijna alle franchises zijn door Nordic overgekocht, waaronder Costume Quest en Stacking. Dit zijn twee kleinere games gemaakt door Double Fine, die vanaf vandaag weer alle rechten in eigen huis hebben.

  Notch ziet af van financiering Psychonauts 2

  Markus Persson, de ontwikkelaar van Minecraft die de bijnaam Notch draagt, zei vorig jaar tegen Tim Schafer dat hij graag samenwerkt aan een Psychonauts 2. Dat zal helaas niet gebeuren nu Notch zich teruggetrokken heeft.

  Nieuwe Humble Bundle nu te koop

  Eerder vandaag ging de nieuwe Indie Royale bundel online. Nu is het de beurt aan de nieuwe Humble Bundle, welke flink wat topgames bevat.

  Tim Schafer en Notch in gesprek over Psychonauts 2

  Notch, de bedenker van het populaire Minecraft, is duidelijk een groot fan van Psychonauts. Hij is zo'n grote liefhebber dat hij van plan is om ontwikkelaar Double Fine te helpen met een vervolg.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.