Project X Zone Artikelen

  Project X Zone Review

  Capcom, Namco Bandai en SEGA hebben hun krachten gebundeld en een game gemaakt waarin hun personages elkaar treffen. Het is niet van de laatste tijd dat personages van verschillende werelden elkaar in een game treffen, maar de schaal waarop het in Project X Zone gebeurt is gigantisch. Is deze botsing van werelden een succes of eerder één groot fiasco?

  Project X Zone Preview

  Games die alleen uitkomen in Japan, ze bestaan nog steeds. Gelukkig weten de meeste interessante titels na een wachttijd alsnog hun weg te vinden naar onze winkels. Zo bespraken we eerder al Tales of Xillia dat twee jaar later eindelijk in Europa uitkomt. Project X Zone kent een iets kortere wachttijd, maar dat wil niet zeggen dat de game minder interessant is.

  Project X Zone Nieuws

  Project X Zone heeft meer dan 200 personages

  Project X Zone, een aankomend vechtspel voor de Nintendo 3DS, zal meer dan 200 speelbare personages bevatten. Dit schrijft ontwikkelaar Monolith Soft op de officiële blog van de game, vertaald door gamesite Andriasang.

  Namco Bandai, SEGA en Capcom kondigen Project X Zone aan

  In februari kregen we al te horen dat Namco Bandai, SEGA en Capcom samen aan het werken waren aan een nieuwe game voor de 3DS. Deze game is inmiddels onthuld in het tijdschrift Famitsu en gaat onder de naam Project X Zone.

  Capcom, Namco Bandai en SEGA werken samen aan nieuwe 3DS game

  Ontwikkelaars Capcom, Namco Bandai en SEGA sluiten de handen ineen voor de ontwikkeling van een gloednieuwe 3DS titel.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.