Project CARS Game of the Year Edition

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Racing & simulatie racer

  Gemaakt door Slightly Mad Studios en uitgegeven door Bandai Namco Games

  8.7

  Project CARS Game of the Year Edition Artikelen

  Top 5 beste F1 2017 historische circuits die wij willen zien

  Historische Formule 1 auto's keren eindelijk weer terug naar F1 2017. De eerste drie historische auto's zijn al aangekondigd. Er komt ook een aantal alternatieve circuits naar de game. Wij maakten een lijst met 5 F1 2017 historische circuits die wij willen zien.

  Update - Top 5 beste racestuur games van dit moment - Als een echte coureur

  Racegames zijn hier om te blijven! Voor een realistische ervaring met deze games kan je ervoor kiezen om een racestuur aan te schaffen. Wil je weten wat je dan moet spelen? Dit zijn de vijf beste racestuur games van dit moment.

  5 project CARS 2 features die wij willen zien

  Het vervolg op Project CARS genaamd Project CARS 2 wordt aan het einde van dit jaar verwacht. Tijd om te kijken naar 5 Project CARS 2 features die wij willen zien.

  Top 5 beste Formule 1 games

  Max Verstappen begint steeds meer een held te worden en de hele wereld kan er geen genoeg van krijgen. Formule 1 is topsport, maar er zijn ook Formule 1 games waarbij je de inhaalacties van de Formule 1 kunt spelen! Ben je niet zo bekend met de Formule 1 games? Dan is hier de top 5 beste Formule 1 games!

  Project CARS GOTY Review - Blijft koning racesim voor nu

  Slightly Mad Studios wist vorig jaar hoge ogen te gooien met Project CARS. Een van onze kritieken was vorig jaar dat er nog niet zo veel aan auto’s in de game zat, maar daar brengt deze editie verandering in. Legt Project CARS GOTY de lat nu nóg hoger? Je leest het in de Project CARS GOTY Review!

  Project CARS Game of the Year Edition Nieuws

  Slightly Mad Studios console in de maak: Mad Box

  Game-ontwikkelaar Slightly Mad Studios, maker van Project CARS, is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe console. De console krijgt de naam Mad Box en wordt voornamelijk ontwikkeld voor simulatie -en racegames. De console werd geteased in een Twitterbericht van Ian Bell.

  Virtuele racer gezocht voor McLaren Formule 1 team

  Het McLaren Formule 1 team is op zoek naar een virtuele racer. De winnaar van de competitie krijgt een contract aangeboden bij het team. Ze zijn het eerste Formule 1 team die dit doen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.