Project CARS 2

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Racing, simulatie racer & simulatie

  Gemaakt door Slightly Mad Studios en uitgegeven door Bandai Namco Games

  9

  Project CARS 2 Artikelen

  Xbox Live Games with Gold games voor april - Wat spelen we deze maand?

  Het is inmiddels al april en de lente is begonnen. Het zijn wat gekke tijden momenteel, waarop veel dingen anders lopen dan we gewend zijn. Gelukkig zijn er nog de Xbox Live Games with Gold games die elke maand voorbij komen. Dit zijn de gratis spellen voor april 2020. Wat spelen we deze maand?

  Tien toffe activiteiten voor game en filmliefhebbers

  Gamen en film kijken doe je over het algemeen thuis. Toch is het natuurlijk ook leuk om af en toe een keer een leuk uitje te plannen. Wanneer je dan echt een game- of filmliefhebbers bent, wil je misschien wel iets doen wat hier iets mee te maken heeft. Dit zijn tien toffe activiteiten voor game- en filmliefhebbers.

  Beste Xbox One games van 2017

  Het jaar is bijna voorbij. Tijd dus om de balans op te maken. Wat zijn de beste Xbox One games van 2017? Lees snel verder om daar achter te komen! Er zitten niet alleen exclusives bij, want er staan ook genoeg mooie titels in dit lijstje die naast de Xbox One voor andere systemen zijn uitgekomen.

  Top 7 beste VR games 2017 - Gamen in een andere wereld

  Gamen in VR is een unieke ervaring. Je voelt kogels langs je oren vliegen, beleeft actie nog intenser en vergeet de echte wereld in zijn geheel. Virtual reality is een ervaring op zich en 2017 heeft genoeg pareltjes binnen het genre mogen omarmen. De hoogste tijd om de beste VR games 2017 onder de loep te nemen!

  De top 5 beste simulatie games van 2017

  Ook dit jaar is er een aantal geweldige simulatiegames uitgekomen. Van racen tot steden bouwen, er was voor ieder wat wils. We zetten de beste 5 op een rijtje in de beste simulatie games 2017.

  Project CARS 2 Nieuws

  Slightly Mad Studios console in de maak: Mad Box

  Game-ontwikkelaar Slightly Mad Studios, maker van Project CARS, is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe console. De console krijgt de naam Mad Box en wordt voornamelijk ontwikkeld voor simulatie -en racegames. De console werd geteased in een Twitterbericht van Ian Bell.

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  Tweede editie Red Bull Strijders start 10 maart en jij kan meedoen!

  De tweede editie van Red Bull Strijders zal op 10 maart van start gaan. Hier kun je deelnemen aan een competitie van drie games en geweldige prijzen winnen. Iedereen kan zich gratis opgeven voor dit event, maar daarvoor moet je wel kaarten reserveren, want op is op!

  Eerste Project CARS 2 DLC aangekondigd

  Bandai Namco heeft zojuist de eerste Project CARS 2 DLC aangekondigd. De expansie luistert naar de naam Fun Pack en brengt ons naar de nieuwe wegen in het Rallycross.

  Project CARS 2 demo vanaf vandaag beschikbaar

  Vanaf vandaag kunnen gamers aan de slag met de Project Cars 2 demo. De demo is beschikbaar op PlayStation 4 Xbox One en PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.