Professor Layton en de Erfenis van Azran Artikelen

  Top 10 games die een tv-serie moeten krijgen - Laat je controller maar liggen!

  Met de aankondiging van The Cuphead Show en de eerste foto’s van The Witcher komt een eeuwenoude vraag weer naar boven: welke games zouden naar geslaagde tv-series vertaald kunnen worden? Wij hebben daar een paar ideeën over. Hier zijn tien games die een tv-serie moeten krijgen.

  Top 10 beste stemacteurs in games - Een lust voor het oor

  Een gamefiguur kan er zeer realistisch uitzien, maar zonder geluid is hij of zij niet zo interessant. In deze top 10 beste stemacteurs in games noemen we daarom een paar mensen die virtuele personages echt tot leven wekken!

  De 25 beste 3DS games

  Stel je hebt nog maar net een 3DS in huis of je ziet door alle bomen het bos niet meer. Geen probleem wij weten welke 25 games je voor de 3DS moet kopen! Dit zijn de 25 beste 3DS-games!

  De beste games uit eerste helft 2014 volgens XGN

  2014 is alweer voor de helft voorbij, en wat zijn er toch veel games uitgekomen in de laatste maanden! Maar wat waren nou echt de beste games van januari tot juni 2014? De XGN redactie vertelt wat volgens hen, persoonlijk, de toppers waren.

  Nintendo eShop Update: Batman, Layton en Mario

  Donderdag downloaddag. De eShop van zowel Wii U als 3DS is weer helemaal volgestampt met nieuwe games en afgeprijsde games, dus hopelijk zit er wat moois voor je tussen.

  Professor Layton en de Erfenis van Azran Nieuws

  Professor Layton ontwikkelaar Level 5 op Anime Expo 2019 aanwezig

  Op Twitter is bekendgemaakt dat Level 5 op Anime Expo 2019 aanwezig zal zijn. De Expo is één van de grootste anime conventies ter wereld. Level 5 zal er dit jaar voor het eerst zijn, maar waarvoor de ontwikkelaar komt moet nog blijken.

  Professor Layton serie verkoopt 15 miljoen exemplaren

  De Japanse ontwikkelaar Level-5 heeft bekendgemaakt dat de Professor Layton serie wereldwijd vijftien miljoen exemplaren heeft verkocht.

  Nintendo maakt Gamescom line-up bekend

  Nintendo is eind deze maand groots aanwezig met twaalf games die je alvast aan de tand kunt voelen. Je kunt tijdens Gamescom onder andere aan de slag met Mario Kart 8 voor de Wii U en The Legend of Zelda: A Link Between Worlds voor de 3DS.

  Releasedatum voor laatste Professor Layton

  De afsluiter van de tweede Professor Layton trilogie heeft een releasedatum gekregen. Professor Layton and the Azran Legacies zal vanaf 8 november beschikbaar zijn op de 3DS en in de eShop.

  Professor Layton and the Azran Legacies dit jaar nog in de winkels

  Professor Layton and the Azran Legacies zal dit jaar nog in de Europese schappen komen te liggen. Dit maakt uitgever Nintendo bekend via een Nintendo Direct.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.