Pro Evolution Soccer 2019 Artikelen

  Update - PlayStation Plus games juli 2019 - wat spelen we deze maand?

  De eerste helft van het jaar zit er weer op en Sony trapt de tweede helft van 2019 af met twee PSPlus games. In deze PlayStation Plus games juli 2019 update vertellen wij je welke dat zijn. We gaan voetballen en ouderwets scheuren op de PS4. Met welke game ga jij deze maand aan de slag?

  Top 10 beste Xbox Game Pass games tot nu toe

  Een abonnement op Spotify voor muziek, een abonnement op Netflix voor films en series en een abonnement op de Xbox Game Pass voor games. Het kan allemaal tegenwoordig. Jouw favoriete games kunnen, voor 10 euro per maand, worden gespeeld. Te veel keuze? Dit zijn de top 10 beste Xbox Game Pass games tot nu toe.

  XGN Maandoverzicht september 2018

  September is weer voorbij gevlogen en daarom brengen wij jullie bij deze het XGN Maandoverzicht van september 2018. Er zijn weer een paar hele gave games uitgekomen, die wij natuurlijk voor jullie hebben getest. Ook de nieuwste technische snufjes komen in dit maandoverzicht aan bod.

  Pro Evolution Soccer 2019 Review - Doet waar het goed in is

  De jaarlijkse footie derby is weer bijna aangebroken en Konami trapt alvast af met een muurbloempje van een game! We laten je in deze Pro Evolution Soccer 2019 review zien wat je in overweging moet nemen voordat je de overstap (wel of niet) waagt.

  PES 2019 features - Laat dat balletje rollen [gespeeld op gamescom]

  Toffe PES 2019 features zijn er in overvloed te vinden. De realistische voetbalsimulator maakt vanaf het eerste balcontact duidelijk dat er gespeeld wordt om de winst. Zowel door de computer als door de makers, want PES ziet er beter uit dan ooit te voren.

  gamescom 2018 games - Alle bevestigde en speelbare titels

  Eind augustus reizen gamers af naar Keulen voor maar één ding. Geen bratwurst, maar games! Ook dit jaar kan je tijdens gamescom weer allerlei games spelen. Dit zijn alle gamescom 2018 games die jij op de beursvloer kan gaan proberen!

  PES 2019 features uitgelegd - Nog meer realisme [gespeeld op E3]

  Met het verlies van de UEFA Champions League aan rivaal FIFA, moet Pro Evolution Soccer dit jaar extra hard werken om de verwachtingen waar te maken. Wij gingen alvast met de nieuwe PES 2019 features aan de slag tijdens E3 2018 en dit zijn onze bevindingen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.