Pro Evolution Soccer 2019

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Sport & voetbal

  Gemaakt door Konami en uitgegeven door Konami

  8.5

  Pro Evolution Soccer 2019 Artikelen

  Update - PlayStation Plus games juli 2019 - wat spelen we deze maand?

  De eerste helft van het jaar zit er weer op en Sony trapt de tweede helft van 2019 af met twee PSPlus games. In deze PlayStation Plus games juli 2019 update vertellen wij je welke dat zijn. We gaan voetballen en ouderwets scheuren op de PS4. Met welke game ga jij deze maand aan de slag?

  Top 10 beste Xbox Game Pass games tot nu toe

  Een abonnement op Spotify voor muziek, een abonnement op Netflix voor films en series en een abonnement op de Xbox Game Pass voor games. Het kan allemaal tegenwoordig. Jouw favoriete games kunnen, voor 10 euro per maand, worden gespeeld. Te veel keuze? Dit zijn de top 10 beste Xbox Game Pass games tot nu toe.

  XGN Maandoverzicht september 2018

  September is weer voorbij gevlogen en daarom brengen wij jullie bij deze het XGN Maandoverzicht van september 2018. Er zijn weer een paar hele gave games uitgekomen, die wij natuurlijk voor jullie hebben getest. Ook de nieuwste technische snufjes komen in dit maandoverzicht aan bod.

  Pro Evolution Soccer 2019 Review - Doet waar het goed in is

  De jaarlijkse footie derby is weer bijna aangebroken en Konami trapt alvast af met een muurbloempje van een game! We laten je in deze Pro Evolution Soccer 2019 review zien wat je in overweging moet nemen voordat je de overstap (wel of niet) waagt.

  PES 2019 features - Laat dat balletje rollen [gespeeld op gamescom]

  Toffe PES 2019 features zijn er in overvloed te vinden. De realistische voetbalsimulator maakt vanaf het eerste balcontact duidelijk dat er gespeeld wordt om de winst. Zowel door de computer als door de makers, want PES ziet er beter uit dan ooit te voren.

  Pro Evolution Soccer 2019 Nieuws

  Update - PlayStation Plus games juli 2019 bekendgemaakt

  De PlayStation Plus games voor juli 2019 zijn bekendgemaakt door Sony. Deze maand zijn Pro Evolution Soccer 2019 en Horizon Chase Turbo gratis te downloaden voor de PlayStation 4, maar dat kan alleen als je PlayStation Plus hebt. Vanaf dinsdag 2 juli zijn de titels gratis te downloaden en tot die tijd kan je de games van mei nog oppikken.

  Game Outlet Black Friday deals 2018 - Racen als Max Verstappen

  De Black Friday aanbiedingen vliegen je deze tijd continu om de oren. Na eerder al deals van bol.com, MediaMarkt en Game Mania te hebben gezien, is het nu tijd voor Game Outlet. Dit zijn de hoogtepunten van de Game Outlet Black Friday deals 2018.

  Konami gamescom 2018 line-up belooft een potje voetbal met PES 2019

  De Konami gamescom 2018 line-up is bekendgemaakt en bevat in ieder geval de kans om een lekker potje te voetballen. Pro Evolution Soccer 2019 zal namelijk aanwezig zijn voor wie een ticket voor gamescom heeft gekocht. Zoals elk jaar wordt gamescom 2018 in Keulen georganiseerd.

  PES 2019 demo releasedatum bekendgemaakt

  De PES 2019 demo heeft een releasedatum gekregen. Over twee weken kunnen we al aan de slag met de demo voor de nieuwe Pro Evolution Soccer. De demo komt naar PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  Nieuwe PES 2019 partner club onthuld als DLC na de release

  Er is een nieuwe PES 2019 partner club onthuld. Het gaat hier om AS Monaco. Als onderdeel van de samenwerking komt er een speciale box art waarbij spelers van deze club een belangrijke rol spelen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.