Pro Evolution Soccer 2018 Nieuws

  Zit er in FIFA 19 Champions League?

  Komt er in FIFA 19 Champions League? De kans zit er in dat dit gaat gebeuren. Konami heeft namelijk na de finale van het kampioenenbal in 2018 de rechten niet meer handen. Een kans voor EA om de licentie op te pikken en toe te voegen aan de game.

  PlayStation Store sale is terug met dubbele korting

  Je hebt wel eens dat je een product ziet en denkt: ''Hè, zat er nog maar net wat extra korting op.'' Dit moment is met de PlayStation Store sale zo goed als verleden tijd, want het bekende fenomeen van de dubbele kortingen keert weer terug in de online winkel!

  Nieuwste PES 2018 Legend is Johan Cruijff!

  Sinds vorig jaar kun je in Pro Evolution Soccer spelen met zogeheten legends, voetballers van vroeger die speelbaar zullen zijn in PES. Vandaag is er een nieuwe PES 2018 legend aangekondigd en dat is niet de minste speler: Johan Cruijff.

  De PES 2018 Arsenal licentie is nu officeel

  Al jaren wint EA de strijd als het gaat om licenties, maar stapje voor stapje harkt concurrent Konami steeds meer licenties binnen voor Pro Evolution Soccer. Zo heeft Konami nu een PES 2018 Arsenal licentie weten binnen te slepen. Goed nieuws voor de fans!

  PES 2018 demo nu beschikbaar

  De PES 2018 demo is nu beschikbaar om te downloaden. De demo is beschikbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

  Op PES 2018 cover staat Luis Suàrez van FC Barcelona

  Op de PES 2018 cover komt een speler van FC Barcelona te staan, het gaat hierbij om Luis Suàrez. De aanvaller zal op de covers staan van de Europese spellen. De nieuwste PES komt op 14 september uit.

  PES 2018 Switch port wordt niet uitgesloten

  Het nieuwste deel in de Pro Evolution Soccer franchise is in de maak voor een reeks platformen, maar nog niet voor de Switch. Volgens Konami is een PES 2018 Switch port niet uitgesloten.

  PES 2018 E3 trailer uitgebracht door Konami

  Konami heeft een PES 2018 E3 trailer naar buiten gebracht. Bekijk hier enkele hoogtepunten van de aankomende voetbalgame.

  PES 2018 release vandaag bevestigd door Konami

  In een persbericht werd vandaag de PES 2018 release bevestigd door Konami. Eerder vandaag werden al details over de game gelekt, maar nu is er dus een officiële bevestiging.

  PES 2018 release en details gelekt

  De PES 2018 release is gelekt. Verder werden alvast enkele details over het spel bekend. De details werden gelekt door TrueAchievements.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.