Pro Evolution Soccer 2018 Artikelen

  Nvidia Ansel - Screenshots maken als een professional

  Eerder dit jaar heeft Nvidia een nieuwe functie toegevoegd aan de GeForce Experience, namelijk Nvidia Ansel. Omdat deze functie nogal verstopt zit binnen het programma, leggen we aan de hand van deze special uit wat de functie inhoudt, hoe je deze kan gebruiken en welke games het ondersteunen. Dus lees snel verder!

  Vijf redenen om dit jaar van PES naar FIFA over te stappen

  Elk jaar zijn er weer vurige discussies op het internet. Xbox vs Playstation, Apple vs Samsung, PC vs console en wie ook een plekje heeft verovert in dit rijtje der rijtjes is FIFA vs PES. Wij geven je vijf redenen om dit jaar van PES naar FIFA over te stappen.

  Vijf redenen om dit jaar van FIFA naar PES over te stappen

  Elk jaar zijn er weer vurige discussies op het internet. Xbox vs Playstation, Apple vs Samsung, PC vs console en wie ook een plekje heeft veroverd in dit rijtje der rijtjes is FIFA vs PES. Wij geven je vijf redenen om dit jaar van FIFA naar PES over te stappen.

  PES 2018 Review - Groots in zijn kleinheid

  Blijft FIFA comfortabel op de troon of stuurt Pro Evolution Soccer zijn aartsrivaal met een schot in de kruising naar huis? We geven, voor de verandering, eens geen antwoord op die vraag. Neem hier maar genoegen mee: PES 2018 is – opnieuw - een dijk van een voetbalgame en simpelweg niet te vergelijken met zijn aartsrivaal. Waarom, dat lees je in deze PES 2018 review.

  PES 2018 gameplay elementen die verbeterd zijn ten opzichte van 2017

  De ene speler zweert bij shootergames, terwijl anderen niks liever doen dan een potje digitaal sporten. Tot de bekendste franchises van de laatste categorie behoort de jaarlijks terugkerende Pro Evolution Soccer. Of er genoeg vernieuwingen in de PES 2018 gameplay zitten om het spel fris te houden? Ja zeker!

  Game releases september - FIFA 18 en Destiny 2

  Vorige maand kregen we titels als Sonic Mania en Mario + Rabbids Kingdom Battle. De komende maand zal ook niet teleurstellend worden, er komen namelijk veel titels uit waaronder langverwachte games. Lees nu de lijst met Game releases september.

  PES 2018 release nadert en deze features maken de game [Gespeeld op E3 2017]

  Miljoenen mensen kijken elke week trouw live of via de televisie naar hun favoriete voetbalclub. Ook digitaal zijn er genoeg manieren om van deze passie te kunnen genieten, door zelf bijvoorbeeld een game als Pro Evolution Soccer op te starten. Of deze game live-voetbal weet te overtreffen, lees je in de details over de PES 2018 release

  De top 5 beste E3 2017 games volgens Jimmy

  Een eerste E3-jaargang heeft een hoop legendarische herinneringen voor mij gecreëerd. Er zijn namelijk een heleboel mooie titels en afspraken langsgekomen waar ik over een paar jaar nog steeds aan denk. Maar nu de onmogelijke taak om een top 5 beste E3 2017 games samen te stellen. Bereid je voor op mijn hersenspinsels!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.