Pro Evolution Soccer 2018

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Sport & voetbal

  Gemaakt door Konami en uitgegeven door Konami

  8

  Pro Evolution Soccer 2018 Artikelen

  Nvidia Ansel - Screenshots maken als een professional

  Eerder dit jaar heeft Nvidia een nieuwe functie toegevoegd aan de GeForce Experience, namelijk Nvidia Ansel. Omdat deze functie nogal verstopt zit binnen het programma, leggen we aan de hand van deze special uit wat de functie inhoudt, hoe je deze kan gebruiken en welke games het ondersteunen. Dus lees snel verder!

  Vijf redenen om dit jaar van PES naar FIFA over te stappen

  Elk jaar zijn er weer vurige discussies op het internet. Xbox vs Playstation, Apple vs Samsung, PC vs console en wie ook een plekje heeft verovert in dit rijtje der rijtjes is FIFA vs PES. Wij geven je vijf redenen om dit jaar van PES naar FIFA over te stappen.

  Vijf redenen om dit jaar van FIFA naar PES over te stappen

  Elk jaar zijn er weer vurige discussies op het internet. Xbox vs Playstation, Apple vs Samsung, PC vs console en wie ook een plekje heeft veroverd in dit rijtje der rijtjes is FIFA vs PES. Wij geven je vijf redenen om dit jaar van FIFA naar PES over te stappen.

  PES 2018 Review - Groots in zijn kleinheid

  Blijft FIFA comfortabel op de troon of stuurt Pro Evolution Soccer zijn aartsrivaal met een schot in de kruising naar huis? We geven, voor de verandering, eens geen antwoord op die vraag. Neem hier maar genoegen mee: PES 2018 is – opnieuw - een dijk van een voetbalgame en simpelweg niet te vergelijken met zijn aartsrivaal. Waarom, dat lees je in deze PES 2018 review.

  PES 2018 gameplay elementen die verbeterd zijn ten opzichte van 2017

  De ene speler zweert bij shootergames, terwijl anderen niks liever doen dan een potje digitaal sporten. Tot de bekendste franchises van de laatste categorie behoort de jaarlijks terugkerende Pro Evolution Soccer. Of er genoeg vernieuwingen in de PES 2018 gameplay zitten om het spel fris te houden? Ja zeker!

  Pro Evolution Soccer 2018 Nieuws

  Zit er in FIFA 19 Champions League?

  Komt er in FIFA 19 Champions League? De kans zit er in dat dit gaat gebeuren. Konami heeft namelijk na de finale van het kampioenenbal in 2018 de rechten niet meer handen. Een kans voor EA om de licentie op te pikken en toe te voegen aan de game.

  PlayStation Store sale is terug met dubbele korting

  Je hebt wel eens dat je een product ziet en denkt: ''Hè, zat er nog maar net wat extra korting op.'' Dit moment is met de PlayStation Store sale zo goed als verleden tijd, want het bekende fenomeen van de dubbele kortingen keert weer terug in de online winkel!

  Nieuwste PES 2018 Legend is Johan Cruijff!

  Sinds vorig jaar kun je in Pro Evolution Soccer spelen met zogeheten legends, voetballers van vroeger die speelbaar zullen zijn in PES. Vandaag is er een nieuwe PES 2018 legend aangekondigd en dat is niet de minste speler: Johan Cruijff.

  De PES 2018 Arsenal licentie is nu officeel

  Al jaren wint EA de strijd als het gaat om licenties, maar stapje voor stapje harkt concurrent Konami steeds meer licenties binnen voor Pro Evolution Soccer. Zo heeft Konami nu een PES 2018 Arsenal licentie weten binnen te slepen. Goed nieuws voor de fans!

  PES 2018 demo nu beschikbaar

  De PES 2018 demo is nu beschikbaar om te downloaden. De demo is beschikbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.