Pro Evolution Soccer 2017

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Sport & voetbal

  Gemaakt door Konami en uitgegeven door Konami

  9

  Pro Evolution Soccer 2017 Artikelen

  PlayStation January Sale - 10 goede aanbiedingen op een rij

  Vandaag is de PlayStation January Sale van start gegaan en deze uitverkoop komt met korting voor talloze games in de PlayStation Store. Maar liefst 722 items zijn momenteel in de PlayStation Store in de uitverkoop. Een gigantische lijst, maar wat zijn nou de goede aanbiedingen? Dat lees je in deze special.

  XGN Game Awards 2016 - De nominaties per categorie

  Het is bijna weer zover, de jaarlijkse XGN Game Awards. Tijdens de XGN Game Awards 2016 is het, net als voorgaande jaren, mogelijk om te stemmen op jouw favoriete game van dit jaar. Stemmen geeft de game niet alleen meer aandacht, maar je kunt er zelf ook nog leuke prijzen mee winnen.

  PES 2017 graphics - Top 5 beste lijkende spelers

  Pro Evolution Soccer 2017 ligt alweer in de schappen en dus is het tijd om de game eens te analyseren. Wat zijn grafisch gezien de vijf spelers die het beste lijken. Bekijk hier onze PES 2017 graphics special.

  Top 5 PES 2017 features - De meest noemenswaardige veranderingen

  Eindelijk kan iedereen aan de slag met de nieuwe PES 2017 features op PC, current-gen en last-gen consoles. Verbeteringen in overvloed in dit nieuwe deel. Hier een opsomming van de meest interessante nieuwe gameplay elementen.

  Pro Evolution Soccer 2017 vs. FIFA 17 - de modi

  Het is september en dus begint het bij vele gamers alweer te kriebelen. FIFA 17 en Pro Evolution Soccer 2017 staan weer recht tegenover elkaar. Wij gaan dieper in op de twee en zetten de gamemodi van FIFA 17 en PES 2017 tegenover elkaar. Lees hier alles over Pro Evolution Soccer 2017 vs. FIFA 17 - de modi.

  Pro Evolution Soccer 2017 Nieuws

  Gratis PES 2017 mobiele versie aangekondigd

  Er komt een gratis PES 2017 mobiele versie naar IOS en Android. Dat maakte Konami bekend. Het spel komt later deze maand uit.

  Conflict Konami en Maradona bijgelegd buiten de rechtszaal

  Konami en Maradona waren in conflict over het gebruik van de Argentijnse legende in het spel Pro Evolution Soccer 2017. De twee partijen zijn er nu samen uitgekomen zonder tussenkomst van een rechter.

  Diego Maradona in PES 2017 reden voor aanklacht

  Ontwikkelaar Konami is aangeklaagd. Diego Maradona in PES 2017 is namelijk getoond zonder daar toestemming voor gevraagd te hebben. Maradona is nu verdere stappen aan het ondernemen.

  Konami maakt PES League finalisten bekend

  Als pro-sporter niet mocht lukken kun je ook nog pro-gamer worden. Konami organiseert een competitie voor Pro Evolution Soccer. Konami heeft vier PES League finalisten bekendgemaakt.

  Konami kondigt PES 2017 Data Pack 3 aan

  Afgelopen weekend heeft Konami aangekondigd dat haar derde PES 2017 Data Pack update uitkomt gratis te downloaden is voor de PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 en Steam.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.