Pro Evolution Soccer 2015

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Sport & voetbal

  Gemaakt door Konami en uitgegeven door Konami

  7.5

  Pro Evolution Soccer 2015 Artikelen

  Pro Evolution Soccer (PES) - De geschiedenis van 1992 tot 2001

  Nu PES 2015 verschenen is en de serie eindelijk weer een vuist kan maken richting FIFA, leek het ons een mooi moment om te kijken naar het ontstaan van de footie serie. Bovendien viert PES ook haar 20-jarig bestaan, net als PlayStation. Meer dan genoeg redenen voor een special! Van Winning Eleven tot Pro Evolution Soccer, de footie van Konami kende veel verschillende namen en nog meer mooie momenten...

  PlayStation Store Update - PES 15, Assassin's Creed Unity en LEGO Batman

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  PES 2015 Review - Kruipt eindelijk uit diep dal

  Al bijna een decennium wacht de verstokte PES-fan op ‘de terugkeer van de koning’. In het tijdperk van de PlayStation 2 was er een periode dat Pro Evolution Soccer comfortabel op de troon zat. Die tijd lijkt ver achter ons, maar met PES 2015 is er een eerste stap gezet in het terugeisen van de beker.

  PES 2015 Preview - Herbeleef de gloriejaren

  Arme Konami. Vorig jaar zakte het marktaandeel van Pro Evolution Soccer naar een absoluut dieptepunt in zijn historie: nog geen anderhalf miljoen spelers haalden het geplaagde ‘Pro Evolution Soccer 2014’ in huis, goed voor nog geen tien procent van alle verkochte voetbaltitels. Twee jaar lang werkte Konami aan de next-gen versie van PES 2015.

  Xbox One games om naar uit te kijken

  De Xbox One is vorige week eindelijk uitgekomen in Nederland. Wij hebben al aandacht besteed aan de games die bezitters op het moment voor de One aan kunnen schaffen, maar welke grote titels kunnen eigenaren nog dit jaar verwachten? Wij hebben ze op een rijtje gezet.

  Pro Evolution Soccer 2015 Nieuws

  Pro Evolution Soccer 2015 online speelmodus gaat offline

  Konami, de ontwikkelaar van Pro Evolution Soccer, heeft zojuist bekendgemaakt dat de servers offline zullen gaan. Pro Evolution Socces 2015 online eindigt in augustus van dit jaar. Gamers kunnen nog tot 25 augustus 6 uur in de ochtend Pro Evolution Soccer 2015 online spelen.

  Meest gespeelde games op Steam in 2014

  De meest gespeelde games op Steam van 2014 zijn bekend. Het gemiddeld aantal uur dat de gamers in het spel hebben zitten is hiervoor berekend.

  PES 2015 Data Pack 4 update aangekondigd

  Konami Digital Entertainment B.V. heeft een nieuwe content update aangekondigd voor PES 2015. De PES 2015 Data Pack 4 komt in een update die gratis gedownload kan worden.

  PES League NL gaat van start - win 25.000 euro + WK ticket

  PES 2015 fans opgelet! Het grote PES League NL toernooi gaat aanstaande zondag van start, en je kunt je gratis inschrijven. Je kunt 25.000 euro aan prijzen winnen, en toegang tot het WK PES 2015 in Berlijn.

  PES 2015 Data Pack 2 verschijnt morgen - 4 nieuwe teams

  Konami heeft de tweede uitbreiding voor hun footie aangekondigd. PES 2015 Data Pack 2 is vanaf morgen gratis te downloaden en brengt een aantal nieuwe toevoegingen.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.