Pro Evolution Soccer 2014

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita & PC

  Genres: Sport & voetbal

  Gemaakt door Konami en uitgegeven door Konami

  7

  Pro Evolution Soccer 2014 Artikelen

  Wekelijkse Xbox Live Update - Back to basics

  Xbox Live gaat deze week back to basics: geen arcadegames, geen demo's, alleen add-ons. Want dat is wat we allemaal willen. Toch?

  Uitslag: WIN: 4x Pro Evolution Soccer 2014 voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC

  Vorige week konden jullie meedoen aan een prijsvraag om de game Pro Evoluition Soccer 2014 te winnen voor de PlayStation 3, Xbox 360, PC. De tijd om mee te doen is inmiddels verstreken, dus tijd om de gelukkige winnaars bekend te maken.

  WIN: 4x Pro Evolution Soccer 2014 voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC

  De nieuwe Pro Evolution Soccer is al een weekje uit. Sinds 20 september kunnen wij weer genieten van de virtuele geur van gemaaid gras in onze neus, schreeuwende fans op de tribunes en tactische aanvallen op het veld. Een mooi moment om Pro Evolution Soccer 2014 een paar keer weg te geven, vind je niet?

  Pro Evolution Soccer 2014 Review

  De strijd is gestreden, nog voor beide recensies online zijn. FIFA is, zoals de afgelopen jaar, de betere van de twee footies en geeft Pro Evolution Soccer (PES) het nakijken. Maikel riep FIFA 14 gisteren in zijn recensie al uit tot de winnaar. Terecht. Zwaar terecht. Pro Evolution Soccer 2014 mag dan gebouwd zijn op een nieuwe engine, maar daarmee speelt het zichzelf niet als een ster de schijnwerpers in. Al moet eerlijk gezegd worden dat PES even goed een aardige footie is geworden om wat uurtjes in te steken.

  PlayStation Store Update - Grand Theft Auto V & PES 2014

  Het moment van alweer een nieuwe PlayStation Store Update is aangebroken. De dag dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. De hoogtepunten van deze update vind je hier!

  Pro Evolution Soccer 2014 Nieuws

  PES 2014 voorzien van Nederlands elftal

  Pro Evolution Soccer heeft vandaag, 12 juni, een update ontvangen waardoor het Nederlands voetbalelftal en dus de huidige spelers worden toegevoegd aan de footie.

  Gratis PS Plus games april mogelijk bekend

  Elke keer dat GamePointNow beweerde dat men informatie had over welke titels er aankomende maand gratis zouden zijn voor PS Plus leden, hadden ze gelijk. Nu claimt men wederom te weten welke games er gratis worden met PlayStation Plus.

  PES 2014 krijgt binnenkort WK-DLC

  Het wereldkampioenschap voetbal staat deze zomer op de planning. Voetbalspel Pro Evolution Soccer 2014 reageert hierop door WK-getinte content uit te brengen voor de voetbalgame.

  PES 2014 ontvangt nieuwe content

  Voetbalgame Pro Evolution Soccer 2014 heeft sinds vandaag nieuwe content. Dat maakt uitgever en ontwikkelaar Konami bekend.

  PES 2014 update voegt 800 gezichten toe

  Pro Evolution Soccer 2014 krijgt een update waarmee 800 gezichten van spelers aan de game worden gevoegd. Deze patch zal later deze maand voor de voetbalgame verschijnen. Dat maakt Konami bekend in een persbericht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.