Pro Evolution Soccer 2013 Artikelen

  Pro Evolution Soccer 2013 Recensie Round-Up: Totaalvoetbal

  Vanaf vandaag is Pro Evolution Soccer 2013 verkrijgbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Voordat je je zuurverdiende centen uitgeeft, wil je natuurlijk eerst weten of de game dat wel waard is. Daarom hebben we de recensies van de game op een rijtje gezet, zodat jij kunt zien of dit het geval is.

  Pro Evolution Soccer 2013 Review

  Goed, het is dus weer de maand van FIFA 13 en Pro Evolution Soccer 2013. Hét gevecht! Ongetwijfeld zal de ene game een hoger cijfer dan de andere krijgen. Vandaag is Pro Evolution Soccer 2013 aan de beurt, komende donderdag is het aan FIFA 13. En ja, dat gaat een winnaar opleveren. Wie het is? Misschien kan deze recensie je daar al een beeld van schetsen.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Zombies, muziek, monsters en voetbal

  Vorige week was het raak; een mooie stapel content lag op ons te wachten. Deze week hebben we weliswaar iets minder content om te bespreken, maar met vier toevoegingen is het alsnog een prima Xbox Live Update!

  PlayStation Store Update - Tony Hawk's Pro Skater en Pro Evolution Soccer

  Er is weer een nieuwe woensdag aangebroken en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  Pro Evolution Soccer 2013 Preview - Moet nog beter

  De afgelopen jaren spande de FIFA-franchise van uitgever Electronic Arts de kroon op het vlak van voetbalgames. Nu het einde van deze generatie in zicht is, legt concurrent Konami het hoofd niet in de schoot en probeert het nog een laatste keer de strijd aan te gaan met de machtige franchise van Electronic Arts. Wij gingen in Keulen met de nieuwste PES-game aan de slag.

  Pro Evolution Soccer 2013 Nieuws

  Konami doet het minder goed dan vorige jaren

  Konami heeft zijn cijfers bekendgemaakt van het afgelopen boekjaar. Hieruit blijkt dat de Japanse uitgever het minder goed heeft weten te doen dan de vorige jaren.

  Pro Evolution Soccer 2013 nu op Steam en Xbox Live

  Konami heeft haar nieuwste voetbalgame Pro Evolution Soccer 2013 naar digitale winkels op de PC en Xbox 360 gebracht. Het spel is nu vanaf daar te downloaden.

  Nieuwe patch Pro Evolution Soccer 2013 komt 20 december

  Er staat een nieuwe update voor de footie Pro Evolution Soccer 2013 op stapel. Op 20 december komt de nieuwe patch uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

  Pro Evolution Soccer 2013 krijgt patch en DLC

  Konami heeft vanmorgen bekendgemaakt dat Pro Evolution Soccer 2013 voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC vandaag zijn eerste patch krijgt. Daarbovenop komt nog eens dat ook het tweede pakket DLC voor het spel óók al onderweg is.

  Uitslag: WIN 3x Pro Evolution Soccer 2013 voor de Xbox 360, PlayStation 3 of PC

  Afgelopen week kon je bij ons kans maken op Pro Evolution Soccer 2013 voor de Xbox 360, PlayStation 3 of PC. Vandaag maken we de winnaars bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.