Pro Evolution Soccer 2012

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii & PC

  Genres: Sport & voetbal

  Gemaakt door Konami en uitgegeven door Konami

  8.5

  Pro Evolution Soccer 2012 Artikelen

  Pro Evolution Soccer 2012 Review

  Hoe vaak kun jij een balletje hoog houden? Tien keer? Ga dan maar FIFA 12 kopen. Meer? Dan is Pro Evolution Soccer 2012 wat voor jou. Alle gekheid op een stokje. De enige echte vraag is: is PES terug van weggeweest?

  Pro Evolution Soccer 2012 Preview

  Is het eindelijk zover? Is het eindelijk zover, dat Pro Evolution Soccer 2012 zijn grootste concurrent FIFA 12 van de troon af zal stoten? Konami gaat het in ieder geval weer proberen.

  Pro Evolution Soccer 2012 Nieuws

  Pro Evolution Soccer 2012 verkoopt miljoen keer, krijgt prijsverlaging

  Konami's Pro Evolution Soccer 2012 is in een half jaar tijd meer dan een miljoen keer over de toonbank gegaan. Tevens krijgt de footie binnenkort een prijsverlaging. Dit schrijft gamesite Joystiq op basis van een persbericht van Konami in de Verenigde Staten.

  Transferupdate Pro Evo 2012 komt 6 maart

  De update voor Pro Evolution Soccer 2012 die de wijzigingen van spelersselecties doorvoert in de game, komt op 6 maart. Dat maakt Konami, uitgever van PES, op eigen initiatief bekend.

  Konami komt met patch voor Pro Evolution Soccer 2012

  Een maand na de vorige patch krijgt Pro Evolution Soccer 2012 opnieuw een patch. Hoewel deze nog een datum moet krijgen, weet Konami wel alvast wat er precies veranderd en verbeterd zal worden.

  Konami brengt PES 2012, Silent Hill Downpour en Snake Eater 3D naar Gamescom

  De E3 is inmiddels alweer even achter de rug, daarom is het tijd om vooruit te kijken naar de komende Gamescom. Konami heeft in ieder geval al haar line-up bekendgemaakt.

  Meer informatie over PES 2012

  Konami heeft vannacht gemeld dat de ontwikkeling van Pro Evolution Soccer goed verloopt. Daarnaast kwamen we ook nog te weten wat de belangrijkste vernieuwingen zullen worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.