Prison Architect

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Simulatie

  Gemaakt door Introversion en uitgegeven door Introversion

  Prison Architect Artikelen

  Xbox Live Gold Games september 2018 - wat spelen we deze maand?

  Augustus zit erop en de gamescom is voorbij. Wat ging de maand snel. Maar dat betekent natuurlijk wel dat er weer een nieuwe Xbox Live Gold Games update is. Wat we in september allemaal voor niks krijgen vertellen wij je hieronder!

  De beste Steam Winter Sales - Valve speelt voor Kerstman!

  Ho ho ho! Het is alweer bijna Kerst en dat betekent natuurlijk torenhoge kortingen op veel Steam games. Van gloednieuwe titels tot gouden oude, alles is in de mats. Wij zetten in deze special de beste Steam Winter Sales voor je op een rijtje!

  Top 5 beste management games - Wees een echte baas

  Soms ben je wel eens jaloers op de directeur van het bedrijf waar je werkt. Hoe moeilijk kan een bedrijf besturen nu zijn? Gelukkig bieden management games dan een oplossing. om te ervaren wat voor stress dit met zich meebrengt. Wij bekijken de top 5 beste management games.

  Steam Winter Sale 2016 games - De beste vergeten koopjes

  De Steam Winter Sale is weer hier. We kunnen dus weer flink veel PC-games binnenhalen voor een lage prijs. We hebben al een lijst gemaakt de beste Steam Winter Sale 2016 aanbiedingen, maar nu gaan we een kijkje nemen naar de games waar je misschien niet meteen aan denkt. Dit zijn de beste vergeten Steam Winter Sale 2016 games!

  Prison Architect Nieuws

  Prison Architect release op mobiele platforms alleen in Nederland

  Een Prison Architect release op de mobiele platformen is sinds vandaag alleen in Nederland verkrijgbaar. Het gaat hierbij om een zogenoemde soft-launch op de Android- en iOS tablets. Prison Architect kwam in 2015 uit voor de PC, een jaar later volgden de Xbox One en PlayStation 4.

  Prison Architect bevat verborgen 3D mode

  Prison Architect, de ‘sim’ van Introversion, waarbij jij de baas bent over je eigen gevangenis, heeft niet alleen een 2D modus zo blijkt. Een speler wist vijf maanden nadat het spel is uitgebracht een ‘geheime’ knop te vinden om naar een 3D modus te schakelen.

  Prison Architect opbrengst bedraagt 19 miljoen dollar

  De Prison Architect opbrengst gaat lekker. Met 1,25 miljoen verkochte exemplaren heeft de 2D-gevangenissimulator al 19 miljoen dollar (17 miljoen euro) opgeleverd. Dat zegt Mark Morris, oprichter en directeur van ontwikkelaar Introversion, tegen Eurogamer.

  Prison Architect release in 2015, ook mobiele versie gepland

  De sim game waarin je een gevangenis ontwerpt en bestuurt is bijna af. De alpha versie is al een tijdje te koop via Steam. De Prison Architect release vindt volgens ontwikkelaar Introversion zeker plaats in 2015.

  Steam Holiday Sales gaan onverminderd door

  De kerstman mag dan misschien alweer onderweg zijn naar zijn huisje op de Noordpool, Steam is nog niet klaar met geven. Tot 3 januari blijven er games flink in de uitverkoop gaan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.