Prince of Persia: The Sands of Time

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Actie, avontuur & platformer

  Gemaakt door Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft

  Prince of Persia: The Sands of Time Artikelen

  10 PS2 games die een remake moeten krijgen

  Shadow of the Colossus is sinds kort uit als remake op de PlayStation 4. De game zag in 2005 oorspronkelijk het levenslicht op de PlayStation 2. Welke PS2 games zien we nog meer graag terugkeren in een nieuw jasje op de huidige generatie consoles? Je leest het in deze special!

  Top 10 beste game series die je gespeeld moet hebben

  Sinds dat Pong, over het algemeen gezien de eerste videogame, uitkwam in 1972, heeft de game-industrie ons vele games voorgeschoteld. Sommige kwamen en gingen ook weer heel snel, terwijl anderen weer zijn blijven hangen. Wij zetten de top 10 beste game series voor je op een rijtje.

  Top 10 beste Ubisoft games - De beste games van de afgelopen 30 jaar

  In 2016 vierde een van de grootste en bekendste ontwikkelaars en uitgevers ter wereld, Ubisoft, haar 30ste verjaardag. De Franse spelmakers heeft al veel bijzonder titels op hun naam staan. Tijd dus om te kijken naar de Top 10 beste Ubisoft games.

  De 10 beste game trilogieën - Mooie collecties!

  Trilogieën, in de wereld van entertainment zijn ze niet weg te denken: Lord of the Rings, Matrix, Star Wars, Hunger Games en er zijn nog veel meer voorbeelden van boeken en films op te noemen die verbonden zijn aan het woord 'trilogie'. Maar hoe zit dat eigenlijk bij een andere tak van entertainment: Wat zijn de beste trilogieën van games?

  Prince of Persia: The Sands of Time Nieuws

  Ubi30 games zijn alle zeven dit weekend gratis te verkrijgen

  Ubisoft bestaat inmiddels 30 jaar. Om dat te vieren geeft de ontwikkelaar tot het einde van 2016 elke maand een PC game weg aan zijn fans. Dit weekend krijg je de kans om de Ubi30 games te downloaden via Uplay!

  Prince of Persia game gratis beschikbaar gesteld door Ubisoft

  Ubisoft is jarig en dat wil ze vieren met haar fans. Ter ere van het jubileum zorgt de uitgever ervoor dat The Prince of Persia Sands of Time gratis beschikbaar is. De Prince of Persia game is op dit moment te downloaden voor PC.

  Ubisoft werkt mogelijk aan nieuwe Prince of Persia

  Ontwikkelaar Ubisoft zou naar verluid bezig zijn met een nieuw spel uit de Prince of Persia-franchise. Deze nieuwe titel moet een 2D-game worden en elementen bevatten uit Rayman.

  Ubisoft houdt tijdelijke uitverkoop op GOG.com

  De Franse uitgever Ubisoft houdt via de site GOG.com tijdelijk uitverkoop. Onder meer spellen als Rayman en Assassin's Creed zijn tot en met maandag met fikse kortingen te verkrijgen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.