Prince of Persia: The Forgotten Sands

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft Montreal

  7.5

  Prince of Persia: The Forgotten Sands Artikelen

  10 vergeten game series die terug moeten keren

  Er zijn game series die er een sport van lijken te maken om zo vaak en frequent mogelijk uit te komen, terwijl andere franchises er langer over doen om nieuw deel uit te brengen. Sommige nemen dat laatste wel heel letterlijk en laten al jaren niks meer van zich horen, waardoor we dit gerust vergeten game series kunnen noemen.

  De 10 beste game trilogieën - Mooie collecties!

  Trilogieën, in de wereld van entertainment zijn ze niet weg te denken: Lord of the Rings, Matrix, Star Wars, Hunger Games en er zijn nog veel meer voorbeelden van boeken en films op te noemen die verbonden zijn aan het woord 'trilogie'. Maar hoe zit dat eigenlijk bij een andere tak van entertainment: Wat zijn de beste trilogieën van games?

  De top 5 beste parkour games - Free running op z'n best

  Mirror's Edge 2 is aangekondigd, een game vol met parkour mogelijkheden. Tijd om te kijken welke games free running mogelijkheden hebben. Maar wat zijn nou de beste top 5 parkour games? Wij zetten de top 5 beste parkour games op een rij!

  Prince of Persia: The Forgotten Sands Review

  Na iets meer dan een jaar keert de prins van Perzië alweer terug in een nieuwe video game. Met Prince of Persia: The Forgotten Sands nemen we een stap terug in de serie. Maar waren we niet liever vooruit gegaan?

  Prince of Persia: The Forgotten Sands Preview

  De Prince of Persia keert volgende maand terug in een nieuwe game, namelijk The Forgotten Sands. Wij gingen alvast aan de slag met dit nieuwe avontuur in Perzië. Het resultaat hiervan vind je terug in deze impressie!

  Prince of Persia: The Forgotten Sands Nieuws

  Wellicht komt er een nieuwe Prince of Persia game

  Er komt misschien een nieuwe Prince of Persia game. Op Twitter hint Jordan Mechner, maker van het eerste spel in de reeks, naar een herstel van de franchise.

  PlayStation Plus Games voor september bekend

  Sony heeft de PlayStation Plus Games voor september bekendgemaakt. Leden van PlayStation Plus kunnen weer verschillende gratis games downloaden op PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita.

  Xbox 360 Ultimate Games Sale dag 6

  Het is alweer de zesde dag van de Ultimate Games Sale op de Xbox 360. Zo is Call of Duty: Ghosts voor een lager prijsje te downloaden, alsook nog een paar andere titels. We zetten de deals voor je op een rijtje.

  Ubisoft werkt mogelijk aan nieuwe Prince of Persia

  Ontwikkelaar Ubisoft zou naar verluid bezig zijn met een nieuw spel uit de Prince of Persia-franchise. Deze nieuwe titel moet een 2D-game worden en elementen bevatten uit Rayman.

  Veel Ubisoft titels in de uitverkoop op Xbox LIVE

  Van 10 tot en met 16 december is een groot aantal Ubisoft games flink in prijs verlaagd op Xbox LIVE. Titels als Ghost Recon: Future Soldier en Scott Pilgrim vs. The World zijn voor een zacht prijsje te koop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.