Pokken Tournament DX Artikelen

  Nieuwe Nintendo Switch games en DLC aankondigingen

  Mensen met een Nintendo Switch mogen weer uitkijken naar veel moois. In een nieuwe video heeft Nintendo tal van nieuwe Nintendo Switch games en DLC aangekondigd. De komende maanden moet er behoorlijk wat gaan uitkomen en daarom is hier een overzicht.

  Top 5 beste Pokken Tournament DX Features

  In Pokkén Tournament DX nemen talloze Pokémon het op tegen elkaar in een actievolle fighting game! Maar wat kan je eigenlijk allemaal in de game? In deze Top 5 beste Pokken Tournament DX Features special zetten wij de beste features voor je op een rij.

  Pokkén Tournament DX Review - Op de vuist met Pikachu

  Pokkén Tournament DX is de definitieve versie van Bandai Namco Studio's Pokémon vechtspel gebaseerd op Tekken. Pokkén Tournament verscheen anderhalf jaar geleden nog voor de Wii U, maar is nu al vrij snel voor de Switch uitgebracht. Is deze Pokémon fighting game (nogmaals) het aanschaffen waard? Dat lees je in onze Pokkén Tournament DX Review!

  Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  De nieuwe Pokken Tournament DX vechters [Gespeeld op E3 2017]

  Tijdens de recente Pokémon Direct werden fans van de franchise verrast met de onthulling van Pokken Tournament DX voor de Nintendo Switch. Op de E3 zijn we al even met deze game aan de slag gegaan en hebben we een eerste blik gekregen op de nieuwe Pokken Tournament DX vechters. We bespreken ze hier!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.