Pokken Tournament Artikelen

  De top 5 beste games van 2016 volgens Koen van Rijsoort

  Onze Koen ademt elke dag Nintendo in en uit. Zonder de liefde van Nintendo functioneert deze jongeman niet. Zijn favoriete consoles van dit moment: de Wii U en 3DS. Dit is de top 5 beste games van 2016 volgens Koen van Rijsoort!

  Top 5 beste Wii U Games van 2016 - De laatste Wii U toppers

  In maart 2017 komt de Nintendo Switch uit, dus dat betekent dat 2016 toch echt het laatste jaar was voor de Wii U. Zelfs in het laatste jaar van de Wii U zijn er nog enkele toptitels uitgekomen. Wij zetten de vijf beste Wii U games van 2016 voor je op rij!

  De gamescom eSports competities die je niet mag missen

  Gamescom 2016 staat op het punt te beginnen. Nog even en de deuren van Europa's grootste gamebeurs gaan open. Tijdens de beurs is er genoeg te beleven voor iedereen. Net zoals elk jaar zullen er ook weer genoeg eSports toernooien gehouden worden. maar wat zijn de gamescom eSports competities die je moet kijken? Je leest het hier!

  Pokkén Tournament Review - Keihard knokken met Pokémon

  Pokémon en Tekken; het lijkt een vreemde combinatie. Weten Nintendo en Namco Bandai ons te overtuigen van deze vechtgame met onze favoriete pocket monsters in de hoofdrol? Lees het in de Pokkén Tournament Review van XGN!

  Wallpaper Pick voor maart met Batman v Superman en The Division

  Nog een paar weekjes en dan wordt het weer wat langer licht elke dag! Niet dat het jou iets uitmaakt want bij gamen heb je geen licht nodig. Wat je wel kunt gebruiken is een nieuwe, inspirationele wallpaper. Kies hier een gloednieuwe uit de Wallpaper Pick voor maart!

  Pokken Tournament Nieuws

  Pokkén Tournament Switch Editie gelekt

  Er is misschien een Pokkén Tournament Switch Editie gelekt. Dit gerucht is de wereld ingekomen vanwege details van een Japanse retailer. Hierin stond een Switch versie van Pokkén Tournament tussen een lijst van Nintendo Switch games.

  EVO Championship 2016 gaat vandaag van start!

  EVO Championship 2016, het grootste en jaarlijkse terugkerende toernooi voor vechtgames is dit weekend terug. Van 15 tot en met 17 juli zullen de beste spelers van de wereld met elkaar de strijd aan gaan in vechtgames zoals Street Fighter en Super Smash Bros.

  Pokkén Tournament rage quit wordt bestraft

  Als je in de nieuwe fighting game Pokkén Tournament aan het verliezen bent, kun je maar beter de wedstrijd alsnog afmaken. Een Pokkén Tournament rage quit wordt namelijk hard afgestraft.

  Pokkén Tournament release bekendgemaakt

  Nintendo heeft zojuist via Twitter de wereldwijde Pokkén Tournament release bekendgemaakt. De game zal op 18 maart voor de Wii U verschijnen.

  Update - Nieuwe Pokkén Tournament karakters mogelijk gelekt

  Hoewel nieuwe Pokkén Tournament karakters deze vrijdag onthuld zullen worden, lijkt het erop dat deze al voorafgaand aan de onthulling gelekt zijn. In CoroCoro, een Japans tijdschrift, staan namelijk verschillende Pokémon afgebeeld voor deze aankomende vechtgame.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.