Pokemon Y

  Uitgebracht voor

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Game Freak en uitgegeven door Nintendo

  9.2

  Pokemon Y Artikelen

  De beste lange handheld games om op vakantie mee te nemen!

  Het is (bijna) vakantie en dat betekent dat je mooi de tijd hebt om te gamen. Tenminste, in de weken dat je thuis bent en je je niet ergens in een trein, vliegtuig of auto zit te vervelen. Hoewel, ook onderweg hoef je niet te vervelen, want wij hebben de beste lange handheld games voor je uitgezocht!

  De belangrijkste nieuwe Pokemon features uit vorige generaties!

  Pokémon Sword en Shield komen eraan. Tijdens de recente Pokémon Direct hebben we al van alles te horen gekregen over nieuwe features. Dat is natuurlijk op zichzelf al interessant genoeg, maar al helemaal als je bedenkt wat voor impact een nieuwe feature kan hebben. Dit zijn de grootste nieuwe Pokemon features van vorige generaties.

  Top 5 snelst verkopende games in week 1

  Ruim drie miljoen mensen speelden de open beta van For Honor. Een hoopvol aantal voor ontwikkelaar Ubisoft met de release van morgen voor de deur. Welke games verkochten het beste in de eerste week van de release? XGN stelt een top 5 snelst verkopende games voor je samen.

  10 toffe game schoenen!

  Onlangs speelde American Football speler Odell Beckham Jr. een wedstrijd op Kirby schoenen, die hij speciaal heeft laten maken. Naast deze toffe kicksen is er veel meer tof videogameschoeisel. Daarom nu een Top 10 toffe game schoenen!

  Poll - Wat is de beste Pokémon game?

  Pokémon Red, Blue en Yellow zijn opnieuw uitgegeven. Deze klassieke Pokémon games kennen veel van jullie ongetwijfeld. Daarom vroegen wij ons af: wat vinden jullie de beste Pokémon game? Laat het ons weten en stem hieronder op de poll!

  Pokemon Y Nieuws

  Meest verkochte Nintendo games tot september 2018

  De meest verkochte games voor Nintendo consoles en handhelds zijn bekendgemaakt. Het gaat om de games die het meeste zijn verkocht voor de Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS en de Wii tot aan september 2018. Op bijna elk apparaat staat een Mario game op nummer een.

  Best verkochte Nintendo games bekendgemaakt

  Bij Nintendo zijn de jaarcijfers bekend en daardoor is de lijst met best verkochte Nintendo games bijgewerkt. Op de website van Nintendo is deze lijst voor meerdere consoles van Nintendo te vinden. Zo kun je precies zien hoe vaak de games zijn verkocht.

  Darkrai gratis te downloaden tot eind oktober

  Darkrai gratis te downloaden voor Nintendo 3DS tot eind oktober. De mythische Pokémon was al eerder verkrijgbaar bij GameStop, maar nu krijgt iedereen een kans om Darkrai te downloaden door middel van een code die verzilverd kan worden in Pokémon Omega Ruby, Alpha Sapphire en Pokémon X en Y.

  Console verkoop in juli lager dan vorig jaar

  De console verkoop in Noord-Amerika is in juli een stuk lager uitgekomen dan vorig jaar in juli. De daling komt voornamelijk door het gebrek aan nieuwe consoles en games in de maand, maar wordt weer een beetje recht getrokken door de verkoop van de 3DS. Verkoopcijfers in Europa zijn niet bekend

  Pokémon GO app zorgt voor record aantal 3DS verkopen

  Volgens Nintendo is de Pokémon GO app de grootste reden waardoor de Nintendo 3DS enorm goed verkoopt. Zo goed zelfs dat het beter verkocht dan de Xbox One en PlayStation 4 afgelopen maand.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.