Pokemon Ultra Sun Artikelen

  De beste lange handheld games om op vakantie mee te nemen!

  Het is (bijna) vakantie en dat betekent dat je mooi de tijd hebt om te gamen. Tenminste, in de weken dat je thuis bent en je je niet ergens in een trein, vliegtuig of auto zit te vervelen. Hoewel, ook onderweg hoef je niet te vervelen, want wij hebben de beste lange handheld games voor je uitgezocht!

  Dit zijn jullie favoriete Nintendo franchises!

  Het was de afgelopen week weer een verhitte strijd als het gaat om wie de poll wint. De verschillende Nintendo franchises gingen nek aan nek in een race om wie jullie favoriet is. Dit heeft dan ook geresulteerd in een leuke uitslag met een wellicht verrassende nummer één!

  Top 10 beste games voor kinderen van 2017

  Het jaar is bijna afgelopen en dus is het, zoals je al gemerkt heb waarschijnlijk, tijd voor de eindejaarslijstjes. Vandaag is het tijd voor de tien beste games voor kinderen van 2017. Ben je benieuwd welk spel op één staat?

  Kerst kleding 2017 - 10 toffe kersttruien die elk feestje leuk maken!

  Vergeet mooie jurken en strakke pakken, het beste om tijdens het kerstfeest te dragen is een lelijke kersttrui! Maar dan wel een trui die past bij jou en je interesses natuurlijk. Daarom hebben we de kerst kleding 2017 voor geeks op een rijtje gezet, dan kun je vol trots de beste trui dragen.

  Pokémon Trading Card Game kampioen - Interview met Owyn Kamerman

  In de wereld van Pokémon heb je een hoop verschillende dingen. De videogames, waar alles mee begon, maar ook de animatieserie, films en veel merchandise. En dan heb je nog de Trading Card Game, een compleet andere manier om Pokémon te spelen. Om hier iets meer over te leren, interviewen we een echte Pokémon Trading Card Game kampioen, ce 14-jarige Owyn Kamerman.

  Pokemon Ultra Sun Nieuws

  Nieuwe Pokémon gespot in Ultra Sun en Ultra Moon

  Vanaf vandaag kunnen spelers van de recente Pokémon RPG Ultra Sun en Ultra Moon, die vorig jaar is uitgebracht op de 3DS, een nieuwe Pokémon vangen. Spelers kunnen zich opmaken voor Zeraora, een Mythische Pokémon, die behoort tot het type Electric.

  Pokémon Ultra Sun Ultra Moon update uitgekomen

  Er is een Pokémon Ultra Sun Ultra Moon update uitgekomen. Deze repareert een aantal bugs dat in de game zit. Voor sommige spelers was het zelfs onmogelijk om de game te spelen vanwege een bug.

  Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon easter egg brengt ode aan Iwata

  Er is een wel heel bijzondere Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon easter egg ontdekt in beide games. Het betreft namelijk een eerbetoon aan Satoru Iwata, de in 2015 overleden president van Nintendo.

  Nieuwe Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon details bekendgemaakt

  Nintendo heeft nieuwe Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon details bekendgemaakt. Er wordt verteld over Necrozma en over Battle Points.

  Wehkamp Actie - Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon

  Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon zijn nog niet eens uit, maar toch hebben beide games al korting gekregen. Dankzij een actie van Wehkamp kosten de nog uit te komen spellen 37 euro.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.