Pokemon Sun Artikelen

  Reageer en Win - Unified Minds Pokemon kaarten

  In de Reageer & Win van deze week geven we aan één gelukkige persoon een Dragonite en een Necrozma Unified Minds Pokemon TCG weg. Deze week hebben we een Reageer en Win zonder video, maar dat maakt het niet minder leuk om te winnen!

  De beste lange handheld games om op vakantie mee te nemen!

  Het is (bijna) vakantie en dat betekent dat je mooi de tijd hebt om te gamen. Tenminste, in de weken dat je thuis bent en je je niet ergens in een trein, vliegtuig of auto zit te vervelen. Hoewel, ook onderweg hoef je niet te vervelen, want wij hebben de beste lange handheld games voor je uitgezocht!

  De belangrijkste nieuwe Pokemon features uit vorige generaties!

  Pokémon Sword en Shield komen eraan. Tijdens de recente Pokémon Direct hebben we al van alles te horen gekregen over nieuwe features. Dat is natuurlijk op zichzelf al interessant genoeg, maar al helemaal als je bedenkt wat voor impact een nieuwe feature kan hebben. Dit zijn de grootste nieuwe Pokemon features van vorige generaties.

  Top 10 beste 3DS budget games van dit moment

  Waar je eerder al kon lezen over budget games voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch, is het nu de beurt aan de Nintendo 3DS om aandacht te krijgen. Want ook op Nintendo’s populaire handheld zijn er genoeg goede, goedkope games te vinden. Daarom stellen wij de top 10 beste 3DS budget games voor je samen.

  Top 10 beste Pokemon Go Gym Defenders - Check ze snel!

  De top 10 beste Pokemon Go Gym Defenders is een van de belangrijke lijstjes die je moet kennen voordat je een meester kan worden in Pokemon Go. Het is namelijk van groot belang dat je de juiste Pokemon in een net veroverde gym plaatst. Je wil natuurlijk niet na één dag alweer uit de gym zijn geknikkerd.

  Pokemon Sun Nieuws

  Meer details bekend over Pokémon Europe International Championships 2019

  Pokémon fans opgelet! Er is meer informatie onthuld over de Pokémon Europe International Championships 2019. Het evenement zal van 26 tot en met 28 april 2019 gehouden worden in hotel Estrel Berlin in Duitsland. Fans die er niet bij kunnen zijn hoeven niet getreurd te zijn, want zij kunnen alles alsnog volgen via drie livestreamkanalen.

  Nintendo kondigt Pokémon Direct aan - Waarschijnlijk nieuwe Pokémon RPG

  Na de Nintendo Direct van februari 2019 komt er nu ook een Pokémon Direct op woensdag 27 februari om 15:00 uur. Deze presentatie zal ongeveer 7 minuten lang nieuwe informatie geven over Pokémon en zal waarschijnlijk een nieuwe Pokémon RPG bekendmaken.

  Pokemon GO Alola pokemon uit Sun en Moon onderweg

  Pokemon GO Alola Pokemon uit Pokemon Sun and Moon zijn onderweg. De Alolan Kanto Pokemon worden aan het spel toegevoegd.

  Pokemon Sun update voegt nieuwe mythische Pokemon toe

  Een nieuwe Pokemon Sun update voegt een mythische Pokemon toe aan het spel. Via het spel zelf kun je van 9 tot en met 23 oktober Marshadow downloaden. Ditzelfde geldt uiteraard ook voor Pokemon Moon.

  Nieuwe Pokemon Direct wordt vanmiddag uitgezonden

  Vlak voor E3 zendt Nintendo nog een nieuwe Pokemon Direct uit. Wat er besproken zal worden is nog niet bekend, maar verwacht hierin meer informatie over de toekomst van de Pokemon franchise.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.