Pokemon Shuffle Nieuws

  Pokemon Shuffle 3DS wordt uitgebreid met Pokemon uit Sun en Moon

  De gratis puzzle game Pokemon Shuffle voor 3DS, Android en iOS krijgt een grote update. Pokemon Shuffle 3DS wordt verder uitgebreid met nieuwe stages en Pokemon.

  Free-to-play Pokemon Shuffle mobile is aangekondigd

  De free-to-play 3DS game Pokemon Shuffle is nu ook aangekondigd voor mobiele apparaten. Pokemon Shuffle mobile zal dit jaar nog uitkomen.

  Twitch Plays Pokemon vangt alle 151 originele Pokémon

  Twitch Plays Pokemon heeft na meer dan een jaar alle 151 originele monsters in Pokémon Red gevangen. Het spel werd via streamingplatform Twitch door duizenden kijkers gespeeld door willekeurige knoppen in te drukken door te typen in de chatbox. Dat nieuws komt voort uit een YouTube-video van het initiatief.

  Gratis Pokemon Shuffle object door miljoen downloads

  Al meer dan een miljoen mensen hebben de free-to-play Pokemon Shuffle gedownload. Dit wordt gevierd met een gratis Pokemon Shuffle object.

  Pokémon Shuffle nu verkrijgbaar in Europa

  Pokémon Shuffle is nu beschikbaar in Europa. Pokémon Shuffle zorgt voor uren speelplezier en is zonder kosten verkrijgbaar met een nieuw Pokémon-puzzelspel. Pokémon Shuffle is te downloaden in de Nintendo eShop voor de Nintendo 3DS.

  Pokemon Shuffle free-to-play puzzelgame aangekondigd

  Nintendo heeft bij de Nintendo Direct van vandaag een nieuwe gratis Pokémon puzzel game aangekondigd. De game heet Pokemon Shuffle en is free-to-play.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.