Pokemon Shuffle

  Uitgebracht voor Mobile

  Genres: Puzzel

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  4.5

  Pokemon Shuffle Artikelen

  De 10 beste gratis smartphone games van 2015

  Gamen op je mobiel is al een tijdje flink in opmars. En op de mobiele apparaten komen best wel veel toffe games uit. Zo ook in 2015. Wij hebben de 10 beste gratis smartphone games van 2015 voor je gezocht. Lees snel verder!

  Pokémon Shuffle Review - Leuk voor korte duur

  Ook Nintendo slaat met Pokémon Shuffle de weg in van free-to-play games. Je kent ze waarschijnlijk wel, de games als Candy Crush die je even snel tussendoor speelt. Of dat een goede zet is van Nintendo lees je in onze Pokémon Shuffle Review!

  De 5 Nintendo Direct hoogtepunten

  Aankondigingen, aankondigingen en nog eens aankondigingen! Dit kan maar één ding betekenen: een nieuwe Nintendo Direct! Met alle nieuwe informatie die vrijgekomen is zie je af en toe door de bomen het bos niet meer, en daarom hebben wij deze handige special voor jullie gemaakt. Dit zijn de 5 hoogtepunten van de laatste Nintendo Direct!

  Pokemon Shuffle Nieuws

  Pokemon Shuffle 3DS wordt uitgebreid met Pokemon uit Sun en Moon

  De gratis puzzle game Pokemon Shuffle voor 3DS, Android en iOS krijgt een grote update. Pokemon Shuffle 3DS wordt verder uitgebreid met nieuwe stages en Pokemon.

  Free-to-play Pokemon Shuffle mobile is aangekondigd

  De free-to-play 3DS game Pokemon Shuffle is nu ook aangekondigd voor mobiele apparaten. Pokemon Shuffle mobile zal dit jaar nog uitkomen.

  Twitch Plays Pokemon vangt alle 151 originele Pokémon

  Twitch Plays Pokemon heeft na meer dan een jaar alle 151 originele monsters in Pokémon Red gevangen. Het spel werd via streamingplatform Twitch door duizenden kijkers gespeeld door willekeurige knoppen in te drukken door te typen in de chatbox. Dat nieuws komt voort uit een YouTube-video van het initiatief.

  Gratis Pokemon Shuffle object door miljoen downloads

  Al meer dan een miljoen mensen hebben de free-to-play Pokemon Shuffle gedownload. Dit wordt gevierd met een gratis Pokemon Shuffle object.

  Pokémon Shuffle nu verkrijgbaar in Europa

  Pokémon Shuffle is nu beschikbaar in Europa. Pokémon Shuffle zorgt voor uren speelplezier en is zonder kosten verkrijgbaar met een nieuw Pokémon-puzzelspel. Pokémon Shuffle is te downloaden in de Nintendo eShop voor de Nintendo 3DS.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.