Pokemon Quest Artikelen

  Beste gratis Switch games - Genieten zonder kosten

  De Nintendo Switch krijgt steeds meer nieuwe games. In de Nintendo Direct van 2019 werden er al nieuwe games aangekondigd. Ook werd bekendgemaakt dat Resident Evil HD, 0 en 4 naar de Switch komen. Deze gaan je wel 30 euro kosten. Wat nou als je krap bij kas zit? Hier is onze top 10 beste gratis games op de Nintendo Switch.

  De top 10 beste mobile games van dit moment

  Vaak worden de meeste games thuis gespeeld, maar wat als je veel onderweg bent? Wij hebben een top 10 beste mobile games gemaakt, zodat je je onderweg voorlopig niet meer hoeft te vervelen. In deze special lees je er meer over.

  Pokemon Quest Nieuws

  Fortnite Nintendo Switch is de meest gespeelde game van 2018 op de console

  2018 was een goed jaar voor de Nintendo Switch. Met een groot aanbod aan toffe games, heeft Nintendo de meest gespeelde games op de Switch bekendgemaakt met Fortnite op nummer één. Ook games als The Legend of Zelda; Breath of the Wild, Pokémon Let's Go en Super Smash Bros Ultimate kunnen niet uit het lijstje ontbreken.

  Pokémon Quest download nu beschikbaar op Android en iOS

  Nintendo Switch-eigenaren konden al een tijdje aan de slag met dit free to play Pokémon spelletje. Nu is de Pokémon Quest download ook beschikbaar. Je speelt hem gratis op je android of iOS-apparaat.

  Gratis Pokémon Switch game Pokémon Quest uitgebracht in eShop

  Totaal onverwacht kunnen we vandaag nog aan de slag met Pokémon op de Switch. Met je Pokémon-vriendjes Pikachu, Evee, Charizard en vele anderen, ga je op avontuur in een geheel nieuwe RPG. Het is nu tijd aan de slag te gaan met een Gratis Pokémon Switch game: Pokémon Quest.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.