Pokemon Omega Ruby Artikelen

  De beste lange handheld games om op vakantie mee te nemen!

  Het is (bijna) vakantie en dat betekent dat je mooi de tijd hebt om te gamen. Tenminste, in de weken dat je thuis bent en je je niet ergens in een trein, vliegtuig of auto zit te vervelen. Hoewel, ook onderweg hoef je niet te vervelen, want wij hebben de beste lange handheld games voor je uitgezocht!

  Frustrerende game levels - Deze 5 levels zouden wij soms liever overslaan

  Je zou ze het liefst vergeten, en vaak doe je dat wanneer je de game opstart. Maar uiteindelijk zal je het moeten doen: dat ene level. Dat ene level dat eerder frustrerend is dan leuk. Soms zijn dit soort levels heel persoonlijk, soms ronduit berucht en dus zetten wij vijf frustrerende game levels die je liever overslaat op een rijtje.

  Beste moeder in games - Mama weet het beter

  Aangezien het zondag Moederdag is, is het belangrijk om alle moeders in het zonnetje te zetten. Dat geldt natuurlijk ook voor de moeders in games! Daarom zijn we op zoek gegaan naar de beste moeder in games en hebben we de leukste vijf op een rijtje gezet.

  5 Nintendo mobile games die we willen zien

  Nintendo breidt haar grenzen uit. Afgelopen zomer kwam het razend populaire Pokemon GO uit en deze maand konden we aan de slag met Super Mario Run. Naar aanleiding van deze games belooft Nintendo dat er per jaar twee of drie Nintendo mobile games komen. Maar welke moeten dit zijn?

  Pokémon door de jaren heen - 20 jaar succes

  Pokémon bestaat twintig jaar en dat mag gevierd worden! De franchise is dit jaar volop in spotlight komen te staan en de twintigste verjaardag van de iconische spellenserie kan dan ook zeer zeker geslaagd genoemd worden. In deze special bekijken we Pokémon door de jaren heen en zullen we dieper ingaan op de rijke geschiedenis van de virtuele beestjes.

  Pokemon Omega Ruby Nieuws

  Meest verkochte Nintendo games tot september 2018

  De meest verkochte games voor Nintendo consoles en handhelds zijn bekendgemaakt. Het gaat om de games die het meeste zijn verkocht voor de Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS en de Wii tot aan september 2018. Op bijna elk apparaat staat een Mario game op nummer een.

  Best verkochte Nintendo games bekendgemaakt

  Bij Nintendo zijn de jaarcijfers bekend en daardoor is de lijst met best verkochte Nintendo games bijgewerkt. Op de website van Nintendo is deze lijst voor meerdere consoles van Nintendo te vinden. Zo kun je precies zien hoe vaak de games zijn verkocht.

  Darkrai gratis te downloaden tot eind oktober

  Darkrai gratis te downloaden voor Nintendo 3DS tot eind oktober. De mythische Pokémon was al eerder verkrijgbaar bij GameStop, maar nu krijgt iedereen een kans om Darkrai te downloaden door middel van een code die verzilverd kan worden in Pokémon Omega Ruby, Alpha Sapphire en Pokémon X en Y.

  Console verkoop in juli lager dan vorig jaar

  De console verkoop in Noord-Amerika is in juli een stuk lager uitgekomen dan vorig jaar in juli. De daling komt voornamelijk door het gebrek aan nieuwe consoles en games in de maand, maar wordt weer een beetje recht getrokken door de verkoop van de 3DS. Verkoopcijfers in Europa zijn niet bekend

  Pokémon GO app zorgt voor record aantal 3DS verkopen

  Volgens Nintendo is de Pokémon GO app de grootste reden waardoor de Nintendo 3DS enorm goed verkoopt. Zo goed zelfs dat het beter verkocht dan de Xbox One en PlayStation 4 afgelopen maand.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.