Pokemon: Let's Go Pikachu Nieuws

  Nintendo kondigt Pokémon Direct aan - Waarschijnlijk nieuwe Pokémon RPG

  Na de Nintendo Direct van februari 2019 komt er nu ook een Pokémon Direct op woensdag 27 februari om 15:00 uur. Deze presentatie zal ongeveer 7 minuten lang nieuwe informatie geven over Pokémon en zal waarschijnlijk een nieuwe Pokémon RPG bekendmaken.

  Fortnite Nintendo Switch is de meest gespeelde game van 2018 op de console

  2018 was een goed jaar voor de Nintendo Switch. Met een groot aanbod aan toffe games, heeft Nintendo de meest gespeelde games op de Switch bekendgemaakt met Fortnite op nummer één. Ook games als The Legend of Zelda; Breath of the Wild, Pokémon Let's Go en Super Smash Bros Ultimate kunnen niet uit het lijstje ontbreken.

  Super Smash Bros Ultimate Switch bundel komt op 16 november uit

  De laatste Nintendo Direct is net achter de rug. Naast de vele gamereleases werd er ook een Super Smash Bros Ultimate Switch bundel aangekondigd. De nieuwste bundel is vanaf 16 november verkrijgbaar, maar het spel is toch pas vanaf 7 december te spelen.

  Pokémon Let's Go gameplay trailer laat speciale aanvallen zien

  Nintendo heeft een nieuwe Pokémon Let’s Go gameplay trailer uitgebracht. In de nieuwe trailer zien we verschillende unieke aanvallen van Eevee en Pikachu. Ook zien we verschillende speciale manieren om door de Pokémon wereld te reizen.

  Nieuwe Pokemon Let's Go trailer toont Team Rocket

  Nintendo heeft een nieuwe Pokemon Let’s Go trailer uitgebracht. Hierin zijn enkele gameplay beelden te zien met onder andere Team Rocket. Verder zijn er meer details uitgebracht over de game.

  Worden de nieuwe Pokémon Let's Go forward compatible?

  Het lijkt erop dat er een mogelijke is dat de nieuwe Pokémon Let's Go forward compatible worden. Dit blijkt uit een interview dat Junichi Masuda, hoofd van Game Freak, gaf aan het Japanse tijdschrift Famitsu.

  Nieuwe Pokémon Let's Go trailers tonen wereldmap en andere details

  Er zijn nieuwe Pokémon Let's Go trailers voor Pokémon Let's Go Eevee en Pokémon Let's Go Pikachu. In de trailer zien we een nieuwe wereldmap en ook weer een hoop nieuwe gameplaybeelden. Tijd om ze allemaal te vangen.

  Meer Nintendo 2018 releases op komst dan geteased tijdens E3

  Tijdens de Nintendo E3 persconferentie wilde Nintendo de focus leggen op games die dit jaar nog uitkwamen. Hierdoor zagen we bijvoorbeeld Yoshi Switch niet, die werd uitgesteld naar 2019. Maar blijkbaar zijn er nog meer Nintendo 2018 releases op komst die we ook niet op E3 hebben gezien.

  Pokémon Switch gameplay toont Mew als speciale Pokémon

  Ook Pokémon Let's Go Pikachu en Pokémon Let's Go Eevee kwamen voorbij op de E3. Zo zagen we de mytische Pokémon Mew voorbijkomen tijdens enkele nieuwe Pokémon Switch gameplay. Dit schattige roze pocketmonstertje zul je niet zomaar in het spel tegenkomen, zonder extra aankopen te doen.

  Bekijk hier de Nintendo E3 2018 livestream - Nu live!

  Uiteindelijk is het ook nog aan Nintendo om ons met haar Nintendo E3 2018 livestream omver te blazen. Jij hoeft niets te missen van alle laatste E3 aankondigingen. Hier kun je namelijk de stream bekijken.

  Nieuwe Konami Switch games onderweg - Meer tijdens E3 2018!

  Er komen twee nieuwe Konami Switch games aan! Tijdens E3 2018 gaat Konami de titels tonen. Er is al bekend om wat voor soort games het zal gaan.

  Pokémon Switch Online ruilen en vechten in Let's Go Pikachu en Eevee

  De opkomende Pokémon Switch Let's Go Pikachu en Let's Go Evee zullen de mogelijkheid bieden om te ruilen en online te vechten. Hiervoor is enkel wel de betaalde Nintendo Switch Online service nodig om Pokémon Switch online te spelen.

  Pokemon Switch release onhuld - Komt in 2018

  De Pokemon Switch release is aangekondigd en de titels zijn onthuld. Pokémon Let's Go Pikachu en Pokémon Let's Go Eevee komen dit jaar nog uit op de Nintendo Switch. Er is ook Pokemon GO intergratie aanwezig.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.