Pokemon: Let's Go Eevee Artikelen

  Hoe werken Nintendo Switch cloud saves eigenlijk?

  Voor gamers is er bijna niks erger dan het kwijtraken van je saves. Gelukkig biedt de moderne tijd een oplossing in de vorm van cloud saves. Soms zitten daar wat haken en ogen aan, zoals op Nintendo Switch.

  De beste lange handheld games om op vakantie mee te nemen!

  Het is (bijna) vakantie en dat betekent dat je mooi de tijd hebt om te gamen. Tenminste, in de weken dat je thuis bent en je je niet ergens in een trein, vliegtuig of auto zit te vervelen. Hoewel, ook onderweg hoef je niet te vervelen, want wij hebben de beste lange handheld games voor je uitgezocht!

  Nintendo Switch VR games - Titels die wij in Virtual Reality willen spelen met Labo

  Nintendo brengt Virtual Reality naar de Nintendo Switch. Met het nieuwe Labo-pakket kun je een kartonnen bril vastmaken aan de console, waarmee je met verschillende constructies games kan spelen. Welke games willen wij met Labo-VR op de Nintendo Switch spelen? Je leest het hier.

  De top 10 beste kids games - Verveel je geen seconde!

  Gamen is niet alleen voor volwassenen leuk, maar ook kinderen kunnen genieten van een leuke game. Toch kan het wel eens moeilijk zijn om de juiste games voor de jonkies te vinden. Geen zorgen! Wij hebben de top tien beste kids games voor je op een rijtje gezet.

  10 toffe vrolijke games - Met deze games kom je Blue Monday wel door!

  Aangezien Blue Monday eraan zit te komen betekent het dat veel mensen in een januari dip zitten. Dit hoeft natuurlijk niet, want er is genoeg aan te doen. Een ontroerende game als Heavy Rain spelen maakt je nou niet bepaald vrolijk. Daarom zetten wij 10 toffe vrolijke games voor je op een rij. Zo kom je Blue Monday wel door!

  De 10 beste games om begin 2019 goed mee te beginnen

  Het nieuwe jaar staat voor de deur. Dat betekent veel nieuwe games die gaan uitkomen, hoe kun je je daar optimaal op voorbereiden? We hebben een aantal games voor je op een rijtje gezet waarmee je 2019 maximaal voorbereid aan nieuwe games kan beginnen.

  Top 5 beste RPG games van 2018 - Ontdek de magische werelden

  De afgelopen paar maanden hebben we ons kunnen vermaken met een hoop games. Laten we het gamejaar 2018 daarom goed afsluiten, door te kijken naar de games waar we in de huid kruipen van een held op een groots avontuur. Dit zijn de vijf 5 beste RPG games van 2018!

  De top 10 beste vrouwen games uit 2018 - De toppers van het jaar

  Vroeger was het evenwicht tussen mannen en vrouwen die games speelden veel groter, omdat het werd gezien als een echt mannending. Tegenwoordig is dat wel anders, want games worden steeds populairder onder vrouwen. Wij hebben de top 10 beste vrouwen games uit 2018 voor je op een rij gezet.

  De top 10 beste games van 2018 volgens Romy Voswijk

  Bij velen zullen grote games, zoals Red Dead Redemption 2 tot hun favorieten horen van dit jaar. Het is een pracht game, maar niet één van mijn favorieten. Misschien is de game iets te groot voor mij en valt het buiten mijn comfort zone. Je leest hier in ieder geval de persoonlijke top 10 beste games uit 2018 van Romy!

  De top 10 beste games van 2018 volgens Jimmy Kemkes

  Vol goede moed betraden we het jaar 2018, waarin games nog grootser en mooier zouden zijn dan het jaar ervoor. Althans, dat werd ons beloofd als wij verscheidene ontwikkelaars mochten geloven. Heb ik, ondanks fiasco’s als Fallout 76 en Sea of Thieves, nog wonderen voor de kiezen gehad? Dat lees je in mijn persoonlijke top 10 beste games van 2018.

  Pokémon Let's Go Shiny guide - Hoe vang je de glinsterende diertjes?

  Sinds de release van Pokémon Let’s Go zijn fans ontzettend hyped over de game. Er zijn genoeg verschillende toffe Pokémon te vangen om je Pokédex compleet te maken. Klinkt leuk en aardig allemaal, maar hoe vang je nou Shiny's in Pokémon Let's Go? Wij leggen het voor je uit.

  De top 10 beste Japanse games uit 2018 - Alle meesterwerken op een rij

  Japan heeft al veel meesterwerkjes gemaakt in de game-industrie. Zonder het land van de rijzende zon zou de gamewereld er heel anders uit zien. Er zijn zoveel toffe games, dat het moeilijk wordt om te kiezen. Maar welke zijn nou de beste uit 2018? Wij hebben de top 10 beste Japanse games uit 2018 voor je op een rij gezet.

  Beste co-op games uit 2018 - Samen gamen is veel leuker

  Er zijn voldoende toffe games dit jaar uitgekomen. Veel van die games geven een gave single player ervaring. Maar de leukste games zijn toch die games die je samen kunt spelen. Dit zijn de beste co-op games uit 2018 om samen van te genieten.

  Beste kids games van 2018 - Kindvriendelijk en hartstikke tof

  Dit jaar zijn er weer een heleboel toffe games uitgekomen. Veel van die games hielden de ouders lekker zoet. Maar wat nu als er kinderen over de vloer lopen die ook graag eens de controller in de hand pakken? Dit zijn de beste kids games van 2018. Al deze games zijn geschikt voor kinderen die graag gamen.

  Dit zijn jullie favoriete starter Pokémon ooit

  In de poll van vorige week hebben we aan jullie gevraagd wat jullie favoriete starter Pokémon is. De stemmen zijn inmiddels geteld en de nummer één steekt met kop en schouders boven de rest uit. Van zowel vuur als water en gras staan er Pokémon in jullie top 5 favoriete starter Pokemon.

  De beste Pokémon Let's Go tips voor beginners - Pokémon Meester in spé!

  Als Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee jouw eerste Pokémon games zijn na Pokémon GO, zit je misschien met wat vraagtekens. Met deze Pokémon Let’s Go tips voor beginners ben jij voorbereid op de nieuwe games en word je zo een Pokémon Meester. Wij hebben het niet over Pikachu, maar over de Pika-hoe jij het meeste uit de game haalt!

  Pokémon Let's GO Pikachu Review - Nostalgie met een twist

  Jarenlang vangen we in Pokémon virtuele wezens en maken we ze zo sterk mogelijk. In feite is dit niet heel anders in Pokémon Let’s GO Pikachu en Eevee, al is er één groot verschil. Dit keer vang je de beesten zoals in Pokémon Go. In onze Pokémon Let’s Go Pikachu Review kijken we of deze combinatie succesvol was!

  Wat is jullie favoriete starter Pokemon?

  Veel mensen zijn vroeger verliefd geworden op één van de starter Pokémon. De kleine vriendjes die vanaf het begin van het grote Pokémon avontuur al bij je waren, zijn speciaal voor je. Vanaf het allereerste level tot aan de laatste evolutie en misschien zelfs het maximale level blijven ze bij je. Wat is jullie favoriete starter Pokemon?

  Pokémon Let's GO features - Een hoop nieuwe mogelijkheden

  Het wachten op de eerste Pokémon games op de Nintendo Switch is bijna voorbij. Over enkele weken kun je met een scala aan nieuwe Pokémon Let’s GO features aan de slag. De game komt op namelijk al op 16 november uit en deze nieuwe features gaan voor een nieuwe ervaring zorgen.

  Pokémon Let's Go en Pokémon GO - Hoe werkt het?

  Pokémon fans opgelet: binnenkort komen er twee versies van een gloednieuwe Pokémon game uit, namelijk Pokémon: Let’s Go, Pikachu & Eevee! Op avontuur gaan met je eigen Pikachu of Eevee klinkt zo slecht nog niet. De meeste fans weten waarschijnlijk al dat Pokémon Let’s Go en Pokémon GO compatibel zijn, maar hoe werkt dit nou eigenlijk? Wij leggen het voor je uit.

  Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee gameplay demo uitgelicht

  Tijdens Firstlook Festival 2018 kregen we de kans een demo van Pokémon Let's Go Pikachu en Pokémon Let's Go Eevee te spelen. De populaire spellenserie rond de verzamelbare monstertjes keert terug naar z'n roots tijdens z'n debuut op de Switch, en bevat ook spelelementen van de mobiele game Pokémon Go! In dit artikel wordt de Pokémon Let's Go Pikachu en Pokémon Let's Go Eevee demo uitgelicht.

  Top 5 gaafste Pokémon Generation 1 momenten die we terugzien in Pokémon Let's Go

  Eind jaren '90 schreef Game Freak geschiedenis met Pokémon Red en Blue. De gave momenten uit Generation 1 van de Pokémon games zijn sindsdien op ons netvlies gebrand. Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee zullen de eerste generatie nieuw leven in blazen, maar naar welke momenten kijken we het meest uit?

  Games najaar 2018 - welke moet jij in de gaten houden?

  Het is alweer herfst en dat betekent dat het weer kouder zal worden. Niet getreurd, er zullen genoeg fantastische games uitkomen! Wij hebben 10 games om in het najaar van 2018 in de gaten te houden voor je op een rijtje gezet.

  Pokémon Let's Go details - In gesprek met ontwikkelaar Game Freak

  Pokémon Let's Go Pikachu en Let's Go Eevee vormen de nieuwste toevoegingen aan de immer groeiende Pokémon gamereeks. Deze twee nieuwe games onderscheiden zich op een aantal vlakken sterk van voorgaande titels in de serie. Wij spraken ontwikkelaar Game Freak over de twee nieuwe delen die binnenkort voor de Nintendo Switch verschijnen.

  Nintendo Direct verwachtingen - met onder andere Nintendo Switch online

  Eigenlijk zou de nieuwe Nintendo Direct al in de nacht van 6 op 7 september worden uitgezonden, maar door de aardbeving in het noorden van Japan is deze uitgesteld. Er zijn de laatste tijd veel geruchten over wat er in de uitzending naar voren zou komen. Dit zijn de verwachtingen voor de aankomende Nintendo Direct.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.