Pokemon Alpha Sapphire Artikelen

  De beste lange handheld games om op vakantie mee te nemen!

  Het is (bijna) vakantie en dat betekent dat je mooi de tijd hebt om te gamen. Tenminste, in de weken dat je thuis bent en je je niet ergens in een trein, vliegtuig of auto zit te vervelen. Hoewel, ook onderweg hoef je niet te vervelen, want wij hebben de beste lange handheld games voor je uitgezocht!

  Frustrerende game levels - Deze 5 levels zouden wij soms liever overslaan

  Je zou ze het liefst vergeten, en vaak doe je dat wanneer je de game opstart. Maar uiteindelijk zal je het moeten doen: dat ene level. Dat ene level dat eerder frustrerend is dan leuk. Soms zijn dit soort levels heel persoonlijk, soms ronduit berucht en dus zetten wij vijf frustrerende game levels die je liever overslaat op een rijtje.

  Beste moeder in games - Mama weet het beter

  Aangezien het zondag Moederdag is, is het belangrijk om alle moeders in het zonnetje te zetten. Dat geldt natuurlijk ook voor de moeders in games! Daarom zijn we op zoek gegaan naar de beste moeder in games en hebben we de leukste vijf op een rijtje gezet.

  Waarom Pokémon zo populair is - Pokémon Day 2018

  Op 27 februari 1996 liet ontwikkelaar Game Freak voor het eerst Pokémon Red en Green los in Japan. Toen de games later ook naar het westen kwamen, ontketende het een cultureel fenomeen dat tot op de dag van vandaag niet te stoppen is. Ter ere van Pokémon Day 2018 nemen wij een kijkje naar waarom Pokémon zo populair is

  Top 10 beste steen Pokémon - Steengoede Pokémon

  Het nieuwe evenement in Pokémon GO is nu bezig. Het draait om de steen Pokémon. Wij zetten de beste steen Pokémon aller tijden op een rijtje!

  Pokemon Alpha Sapphire Nieuws

  Meest verkochte Nintendo games tot september 2018

  De meest verkochte games voor Nintendo consoles en handhelds zijn bekendgemaakt. Het gaat om de games die het meeste zijn verkocht voor de Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS en de Wii tot aan september 2018. Op bijna elk apparaat staat een Mario game op nummer een.

  Best verkochte Nintendo games bekendgemaakt

  Bij Nintendo zijn de jaarcijfers bekend en daardoor is de lijst met best verkochte Nintendo games bijgewerkt. Op de website van Nintendo is deze lijst voor meerdere consoles van Nintendo te vinden. Zo kun je precies zien hoe vaak de games zijn verkocht.

  Darkrai gratis te downloaden tot eind oktober

  Darkrai gratis te downloaden voor Nintendo 3DS tot eind oktober. De mythische Pokémon was al eerder verkrijgbaar bij GameStop, maar nu krijgt iedereen een kans om Darkrai te downloaden door middel van een code die verzilverd kan worden in Pokémon Omega Ruby, Alpha Sapphire en Pokémon X en Y.

  Console verkoop in juli lager dan vorig jaar

  De console verkoop in Noord-Amerika is in juli een stuk lager uitgekomen dan vorig jaar in juli. De daling komt voornamelijk door het gebrek aan nieuwe consoles en games in de maand, maar wordt weer een beetje recht getrokken door de verkoop van de 3DS. Verkoopcijfers in Europa zijn niet bekend

  Pokémon GO app zorgt voor record aantal 3DS verkopen

  Volgens Nintendo is de Pokémon GO app de grootste reden waardoor de Nintendo 3DS enorm goed verkoopt. Zo goed zelfs dat het beter verkocht dan de Xbox One en PlayStation 4 afgelopen maand.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.