PlayStation Plus Artikelen

  Waarom zou je PlayStation Plus in huis halen?

  Veel mensen die in het bezit zijn van een spelcomputer van Sony hebben wel gehoord van de speciale service die PlayStation Plus heet. Van die mensen zijn er velen die zich ook al geabonneerd hebben en dus gebruik kunnen maken van de vele extra’s die Sony biedt. Ben je echter nog niet overtuigd? In deze special gaan we nog eens na welke belangrijke voordelen de service te bieden heeft.

  De origine van PlayStation Plus

  Bijna alle PlayStation gebruikers hebben wel eens van Sony’s speciale PlayStation Plus service gehoord. Middels een abonnement krijg je op veel games korting en kun je sommige games zelfs kosteloos spelen. Maar waar is de service ontstaan en hoe is de service geworden zoals hij nu is? Tijd om de archieven eens in te duiken.

  Een blik op PlayStation Plus Review

  Speciale abonnementen zijn helemaal in, in gamesland. Menig uitgever komt met een seizoenspas voor uitbreidingen en Microsoft is al jaren bekend met zijn Xbox Live Gold service. Sony gaat ook mee in de trend en heeft al een tijdje een speciaal abonnement voor op haar consoles, PlayStation Plus.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.