PlayStation All-Stars Battle Royale

  Uitgebracht voor PlayStation 3 & PlayStation Vita

  Genres: Actie, platformer & vechten

  Gemaakt door SuperBot Entertainment, SCE Santa Monica Studio & Bluepoint Games en uitgegeven door Sony Computer Entertainment & SuperBot Entertainment

  7.5

  PlayStation All-Stars Battle Royale Artikelen

  Drie PS3 remasters die we willen zien!

  Na een selectie te hebben gemaakt van PS2 titels die een remaster verdienen, hebben wij nu ook een mooie lijst met PS3 remasters die wij willen zien. De lijst die wij hebben samengesteld bestaat niet uit alleen PlayStation exclusives. Zo hebben wij ook multiplatform games gekozen of overwogen, die wij graag met de kracht van de PS4 willen spelen.

  Top 5 beste video game crossovers

  Gaming heeft in de loop der jaren een aantal iconische personages en serie geïntroduceerd. En wat zien we nou liever dan verschillende personages in series met elkaar in een blender te gooien? Dit is de top 5 beste video game crossovers!

  De beste PlayStation cross-buy games voor PS4, PS3 en PS Vita

  Cross-buy is een functie die vooral Sony uitermate goed benut: een game die op meerdere PlayStation-platformen is verschenen, hoef je maar een keer (digitaal) te kopen. De andere versies krijg je er gratis bij. Laten we eens kijken naar 7 cross-buy games voor PlayStation die je moet hebben.

  PlayStation All-Stars Battle Royale Review

  Hoe hilarisch is het om een arena te betreden met Kratos, Sackboy en bijvoorbeeld Fat Princess? PlayStation All-Stars Battle Royale heeft een eenvoudig maar lekker concept: 'kont schoppen en alleen maar exclusieve PlayStation karakters vernederen'.

  PlayStation All-Stars Battle Royale Review

  Nog net vóór de millenniumwisseling gaf Nintendo een nieuwe dimensie aan het eeuwenoude vechtgenre. Met Super Smash Bros riep het bedrijf de grootste namen uit zijn rijke historie bijeen om tussen hen eens flink oproer te stoken. Er kwam ruzie en het concept ‘vechten in tweedimensionale vechtarea’s met meerdere personen’ was geboren. Het startschot op de Nintendo 64 bleek een succes en sindsdien durfden maar weinig ontwikkelaars in de ring te stappen. Superbot Entertainment trekt echter gewoon de bokshandschoenen aan en komt met PlayStation All-Stars Battle Royale.

  PlayStation All-Stars Battle Royale Nieuws

  Gratis PlayStation Plus games september bekend

  Velocity 2X, Sportsfriends, PlayStation All Stars Battle Royale, Hoard, Joe Danger en TxK zijn de games die leden van PlayStation Plus volgende week gratis kunnen downloaden. Dit heeft Sony bekendgemaakt.

  Geen nieuwe content meer voor PlayStation All-Stars Battle Royale

  Uitgever Sony heeft bevestigd dat PlayStation All-Stars Battle Royale geen nieuwe content in de vorm van nieuwe karakters en levels meer zal krijgen. De game blijft wel updates ontvangen om de speelervaring te verbeteren.

  Twitter campagne voor DLC PlayStation All-Stars Battle Royale

  Door slechte verkopen van PlayStation All-Stars Battle Royale beëindigde Sony eerder dit jaar de samenwerking met ontwikkelaar SuperBot Entertainment. De stop in deze samenwerking zorgde er ook voor dat de geplande downloadbare content werd stopgezet. Nu is er echter een beweging ontstaan om deze DLC toch vrij te geven.

  Zeus en Isaac Clarke vechten nu mee in PlayStation All-Stars Battle Royale

  Knokken met de god der goden of vechten met de enige echte Isaac Clarke? Het is vanaf vandaag mogelijk, als je het gevraagde bedrag ervoor wilt neerleggen.

  Nieuwe karakters in DLC voor PlayStation All-Stars Battle Royale

  Een nieuwe uitbreiding voor de flitsende vechtgame PlayStation All-Stars Battle Royale voegt twee nieuwe karakters en een nieuwe arena toe om in te knokken.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.