Plants vs. Zombies: Garden Warfare Nieuws

  Plants vs Zombies Garden Warfare 2 rewards voor spelers

  PopCap Vancouver heeft aangekondigd dat er Plants vs Zombies Garden Warfare 2 rewards worden uitgedeeld aan de spelers van de originele game. Deze rewards worden gebaseerd op de bereikte rang van spelers in de originele Garden Warfare game.

  De nieuwe Plants Vs. Zombies wordt tijdens E3 aangekondigd

  Tijdens de persconferentie van Microsoft zal de nieuwe Plants Vs. Zombies worden aangekondigd. Plants Vs. Zombies: Garden Warfare kwam vorig jaar nog uit voor de PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 en PS4.

  Xbox Live Gold deals - Dragon Age Inquisition, Diablo 3 en meer

  Een aantal mooie Xbox Gold deals op jouw favoriete Xbox games. Flinke kortingen op games als Fifa 15, Dragon Age: Inquisition en Lego The Hobbit.

  Electronic Arts deelt gratis PlayStation games uit

  Tijdens Sony's PlayStation Experience kwam Peter Moore van Electronic Arts op het podium met een hele mooie aankondiging. Zo geeft EA voor ieder PlayStation platform een game weg tijdens de lengte van het evenement.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare nu op EA Access

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare is nu beschikbaar voor leden van EA Access. De game is nu te vinden in The Vault.

  PC-versie Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3 dagen gratis via Origin

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare is drie dagen gratis te downloaden en te spelen op de PC. De 72 uur durende proefversie wordt door uitgever EA via PC-platform Origin aangeboden, in het kader van het 'Game Time'-promotieprogramma.

  Xbox 360 Ultimate Games Sale dag 3

  Ook vandaag zijn er weer allemaal games in de aanbieding op de Xbox 360. Wat dacht je van een aantrekkelijk prijs voor Assassin's Creed: Liberation of Plants vs Zombies Garden Warfare? We zetten de deals voor je op een rijtje.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare is vandaag uit voor de PC

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare is vanaf vandaag uit voor de PC. Het spel was eerder als beschikbaar voor mobiele platformen en de Xbox 360.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare komt deze zomer naar PS3 en PS4

  Sony kondigt op haar PlayStation blog de game Plants vs. Zombies: Garden Warfare aan voor de PlayStation 3 en PlayStation 4. De verschijningsdatum is vastgesteld op 19 augustus. Vanaf dan kunnen gamers elkaar afslachten in deze multiplayer game.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare naar PlayStation

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare is op het moment alleen te spelen op de Xbox 360 en Xbox One van Microsoft en volgende maand op de PC. Uitgever Electronic Arts laat weten dat de game ook naar de PlayStation zal komen.

  Prijzen microtransacties in Plants vs. Zombies: Garden Warfare onthuld

  Het prijsschema van de microtransacties in Plants vs. Zombies: Garden Warfare is gisteren onthuld door ontwikkelaar PopCap. De aanwezigheid van microtransacties in de game werd afgelopen weekend al door ontwikkelaar PopCap bekendgemaakt.

  PC-versie Garden Warfare heeft releasedatum

  De PC-versie van Garden Warfare heeft een releasedatum gekregen. Nadat de game al speelbaar was op de consoles is het spel binnenkort te spelen via Origin.

  Garden Warfare krijgt in-game aankopen

  De maffe shooter Plants vs. Zombies: Garden Warfare zal vanaf deze week voorzien worden microtranstacties, zo liet de producer van het spel afgelopen vrijdag weten.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare krijgt DLC

  Vanaf vandaag is de eerste DLC voor Plants vs. Zombies: Garden Warfare geheel gratis te downloaden. De content komt vlak na de release van de game en bevat onder andere nieuwe wapens en speelvelden.

  PopCap snijdt in personeel met kijk op toekomst

  PopCap heeft moeten snijden in het personeel met het oog op de toekomst. Een nog onbekend aantal mensen staat hierdoor op straat. De makers van onder andere Plants vs. Zombies zeggen echter geen keus te hebben gehad.

  Gratis DLC voor PvZ: Garden Warfare

  Gary Clay, marketing manager bij ontwikkelaar PopCap, heeft laten weten dat de DLC voor Plants vs. Zombies; Garden Warfare gratis gaat worden. Verwacht wordt dat de extra content deze maand al gelanceerd gaat worden.

  Plants vs. Zombies 27 februari op Xbox 360

  Electronic Arts kondigt aan dat de geanimeerde third-personshooter Plants vs. Zombies: Garden Warfare op 27 februari op de Xbox 360 in Nederland zal verschijnen. Een versie voor de Xbox One zal ook nog verschijnen, maar een releasedatum is hiervoor nog niet bekendgemaakt.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare weekje uitgesteld

  Ontwikkelaar PopCap, bekend van de Plants vs. Zombies en Peggle, heeft een statement vrijgegeven waarin staat dat Plants vs. Zombies: Garden Warfare een weekje is uitgesteld op alle platformen.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare ook naar de PlayStation 4?

  Hoewel Plants vs. Zombies: Garden Warfare aanvankelijk werd aangekondigd als Xbox-exclusief, wijst een Koreaans ratingboard er op dat de game na een tijdje ook gewoon naar de console van Sony komt.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare komt in februari

  De bekende Plants vs. Zombies serie heeft sinds de E3 van dit jaar een geheel nieuwe spin-off gekregen in de vorm van Garden Warfare. De game heeft nu van Electronic Arts een releasedatum gekregen in februari voor zowel Xbox 360 als Xbox One.

  Nieuwe Plants vs Zombies zonder singleplayer

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare bevat alleen een multiplayer modus. De nieuwe game zal ongeveer 40 dollar kosten op de Xbox One en 30 dollar op de Xbox 360 en PC.

  Nieuwe details Plants vs. Zombies 2 en Garden Warfare

  Op Electronic Arts persconferentie op de Gamescom onthult de uitgever nieuwe details omtrent de third-person shooter Plants vs. Zombies: Garden Warfare.

  Peggle 2 en Garden Warfare als eerste op Xbox One

  Microsoft heeft tijdens de Gamescom-presentatie onthuld dat een aantal Popcap-titels eerst uit zal komen op de Xbox One, de aankomende console van het bedrijf.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare is niet exclusief voor Xbox

  De eerste game die werd getoond op de persconferentie van Electronic Arts was Plants vs. Zombies: Garden Warfare. Dit is een shooter variant op de welbekende Plants vs. Zombies games. Tijdens de persconferentie leek deze game alleen op Xbox consoles te komen, maar schijn bedriegt.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare aangekondigd

  Electronic Arts heeft tijdens zijn E3-persconferentie Plants vs. Zombies: Garden Warfare aangekondigd. De game is (tijdelijk?) exclusief voor de Xbox consoles.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.