Plants vs. Zombies: Garden Warfare Artikelen

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  De top 10 beste games van 2014 volgens Calvin Visee

  Calvin Visee heeft een XGN hart, easy as that. Je moet wel knettergek zijn om als vrijwilliger óók nog eens stage bij XGN te willen lopen en dat doet Calvin nu. Geregeld voorziet hij jullie van leuke teksten én mooie video's, want deze duizendpoot kan alles. Oh ja, en een van die pootjes gebruikt hij om te gamen! Dit zijn volgens hem de 10 beste games van 2014!

  Wat speelt XGN met kerst?

  Ah, het is weer tijd voor kerst. Dat betekent gezeliig met al je geliefden van een heerlijke kerstmaaltijd genieten en afgrijselijk zoetsappige muzikale wangedrochten luisteren toch? Natuurlijk niet! Wij zijn natuurlijk gamers tot op het bot en twee dagen vrij betekent natuurlijk gamen, gamen en nog meer gamen! Dit speelt de XGN redactie met kerst.

  PlayStation Store Update - Diablo III & Plants vs. Zombies: Garden Warfare

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Met taco's en Independence Day

  Het is in Amerika bijna Independence Day en dat moet op Xbox Live worden gevierd. En dat doe je blijkbaar met vuurwerk, Mexicaanse worstelaars en taco's.

  Xbox One launch titels - het volledige overzicht

  De Xbox One komt 5 september uit in Nederland. XGN zet de games die gelijk op de launchdatum beschikbaar zijn in een handig overzicht op een rijtje! Genoeg te gamen, zo blijkt!

  Xbox Live Deals of the Week: Dead Island en meer zombies

  De ondoden komen je Xbox overnemen deze week, want de Xbox Live Deals of the Week brengen je deze week alleen games met orgaan-etende lijken.

  Wekelijkse Xbox Live Update - 2 nieuwe games!

  Na weken waarin we alleen maar add-ons voorbij zagen komen, hebben we deze eindelijk weer eens twee nieuwe games! Welke dat zijn, lees je hier.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare Review

  Het was een aankondiging die eigenlijk niemand had verwacht. Op de E3 van 2013 werd Plants vs. Zombies: Garden Warfare voor het eerst getoond; een third person shooter gebaseerd op de Tower Defense-achtige Plants vs. Zombies-games. Het werd echter al snel duidelijk dat de game een volwaardige shooter zou worden, maar kan het zich uiteindelijk meten met de grote titels uit het genre?

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.