Plants vs Zombies Garden Warfare 2

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, shooter, third-person shooter, strategie & tower defense

  Gemaakt door Electronic Arts en uitgegeven door PopCap

  8.5

  Plants vs Zombies Garden Warfare 2 Artikelen

  Beste Playstation Store deals - Titels onder de 10 euro

  De PlayStation Store kent op het moment een gigantisch grote uitverkoop aan games. Naast veel uitbreidingspakketten en kleine games zitten er ook een aantal hele grote namen bij. Lees hier de beste titels van de PlayStation Store deals. Let wel op, deze aanbiedingen gelden tot en met 21 maart.

  Xbox Games with Gold maart 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Microsoft brengt ons zoals gewoonlijk netjes vier games om in maart van te genieten. Deze maand gaan we op avontuur, strijden we tegen zombies, gaan we met een katana aan de haalen moeten we het opnemen tegen de republiek! Dit is de Xbox Games with Gold maart 2019 update!

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Top 10 beste PS4 budget games van dit moment (fysiek)

  Het najaar komt eraan en dat betekent weer veel nieuwe games in aantocht. Heb je geen zin om 60 euro neer te leggen voor de zoveelste sequel van een willekeurige blockbuster game? Wees dan niet getreurd, want wij zetten de top 10 beste PS4 budget games die minder dan 30 euro kosten en fysiek zijn voor je op een rij.

  Top 5 first-person shooter games 2016 - Intense actie!

  2016 heeft tal van pareltjes gebracht naar de wereld van de games. Ook binnen het first-person shootergenre zijn er diverse titels voorbij gekomen die het noemen waard zijn. De beste titels zijn opgenomen in een lijst en kun je lezen in deze top 5 first-person shooter games 2016.

  Plants vs Zombies Garden Warfare 2 Nieuws

  Xbox Games with Gold maart 2019 - De gratis games van deze maand

  De Xbox Games with Gold zijn bekendgemaakt voor maart 2019. In deze maand kunnen er vier games gratis worden gedownload. Dit zijn Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, Plants vs Zombies Garden Warfare 2, Star Wars Republic Commando en Metal Gear Rising: Revengeance. Deze vier games zijn alle vier in verschillende periodes in maart beschikbaar.

  Plants Vs Zombies 3 aangekondigd - Garden Warfare 3 is nog niet zeker

  Plants Vs Zombies 3 is aangekondigd. In een officiële tweet van Plants Vs Zombies die op 5 februari geplaatst is, wordt er bevestigd dat er wordt gewerkt aan een derde deel van de titel, alleen is het niet zeker of deze ook Garden Warfare gaat heten.

  Nieuwe gratis Plants vs Zombies Garden Warfare 2 update

  EA heeft laten weten dat er een nieuwe gratis Plants vs Zombies Garden Warfare 2 update is uitgebracht. De update is het tweede deel in het Trouble in Zombopolis evenement en dat betekent dat er weer een aantal nieuwe uitdagingen is toegevoegd aan de game.

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Plants vs Zombies Garden Warfare 2 gratis te spelen

  Vanaf nu tot en met 10 mei is Plants vs Zombies Garden Warfare 2 gratis te spelen voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Het gaat om een uitprobeerversie van tien uur.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.