Plants vs. Zombies 2: It's About Time

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Strategie & tower defense

  Gemaakt door PopCap en uitgegeven door PopCap

  Plants vs. Zombies 2: It's About Time Nieuws

  Plants vs. Zombies 2 ontvangt uitbreiding 'Dark Ages Part 1'

  Ontwikkelaar PopCap heeft een nieuwe grote uitbreiding voor Plants vs. Zombies 2: It's About Time uitgebracht. De expansion heet 'Dark Ages Part 1' en brengt een middeleeuws getinte spelwereld naar de game, inclusief middeleeuwse zombies.

  Winnaars VGX Awards bekendgemaakt

  De winnaars van de jaarlijkse VGX (voorheen Video Game Awards) zijn afgelopen weekend gepresenteerd. Het evenement werd in de nacht van 7 op 8 december gehouden onder leiding van presentatoren Geoff Keighley en Joel McHale (bekend als Jeff van de tv-serie Community).

  Apple ontkent betaling voor vertraging Plants vs. Zombies 2 op Android

  Frank Gibeau, de algemeen directeur van Popcap die de Plants vs. Zombies games maakt, riep een tijdje geleden in de media dat Apple betaald zou hebben om de app voor Android te vertragen. Apple ontkent dit echter resoluut.

  Plants vs. Zombies 2 al bijna 25 miljoen keer gedownload

  Enige tijd geleden kwamen we met het nieuws dat Plants vs. Zombies 2 de bestlopende game van PopCap ooit is. Nu is de game alweer bijna 25 miljoen keer gedownload en breekt record na record bij de studio.

  Nieuwe details Plants vs. Zombies 2 en Garden Warfare

  Op Electronic Arts persconferentie op de Gamescom onthult de uitgever nieuwe details omtrent de third-person shooter Plants vs. Zombies: Garden Warfare.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.