Plants vs. Zombies

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, PC & Mobile

  Genres: Avontuur & shooter

  Gemaakt door PopCap en uitgegeven door PopCap

  8.5

  Plants vs. Zombies Artikelen

  De top 10 beste mobile games van dit moment

  Vaak worden de meeste games thuis gespeeld, maar wat als je veel onderweg bent? Wij hebben een top 10 beste mobile games gemaakt, zodat je je onderweg voorlopig niet meer hoeft te vervelen. In deze special lees je er meer over.

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Top 10 beste zombie games waar je nooit levend uit komt

  Zombie games zijn al jarenlang een favoriet van veel gamers. Het aanbod aan zombie games is enorm, van de serieuze survival games als DayZ en H1Z1 tot de grappige cartoonachtige zombies in Plants VS Zombies. Er is een zombie game voor iedereen, maar welke zombie games zijn nu het beste? Dat lees je in onze Top 10 beste Zombie games

  De top 10 games waar je vrolijk van wordt!

  Voel je je een beetje depri? Niet nodig! Want wij hebben een aantal games waar je vrolijk van wordt op een rij gezet! Van welke game ga jij je intens gelukkig voelen?

  Xbox Live Deals of the Week: Dead Island en meer zombies

  De ondoden komen je Xbox overnemen deze week, want de Xbox Live Deals of the Week brengen je deze week alleen games met orgaan-etende lijken.

  Plants vs. Zombies Nieuws

  Plants vs Zombies gratis op Origin

  Goed nieuws voor PC gamers, want de komende tijd is Plants vs Zombies gratis op Origin.

  Veel diversiteit in Xbox 360 Deal of the Week

  Er is weer een nieuwe Deal of the Week beschikbaar voor de Xbox 360, met deze keer puzzelgames, actie- en avonturen games en nog veel meer.

  Halloweenactie PopCap games tegen snoep was erg succesvol

  PopCap Games heeft tijdens de Halloween een actie opgezet waarbij mensen in plaats van snoep de game Plants vs. zombies konden uitdelen als verklede kinderen kwamen Trick or Treaten.

  Popcap games in nieuwe Deal of the Week

  Het is de dag van de Tweede Kamerverkiezingen. Maar het is ook de dag dat er weer nieuwe aanbiedingen zijn op de Xbox 360. Deze week staan Popcap games centraal in de Deal of the Week.

  Plants vs. Zombies multiplayer shooter in de maak

  De vrolijke strategiegame Plants vs. Zombies gaat een nieuwe kant op. Volgens internetfenomeen Superannuation wordt er momenteel gewerkt aan een multiplayer shooter.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.