PlanetSide 2

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & PC

  Genres: Massive multiplayer, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Sony Online Entertainment en uitgegeven door Sony Online Entertainment

  PlanetSide 2 Artikelen

  Beste gratis PC games in 2018 - Van battle royale tot MOBA

  Een game-pc is vrij prijzig. Daarbij moet je nog enkele accessoires aanschaffen, zoals een beeldscherm, toetsenbord en muis. Dan is het fijn om te weten dat er ook hele toffe gratis PC games zijn. Voor een Victory Royale gaan, je personage zo goed mogelijk trainen of een strategische zege behalen; het kan allemaal in de beste gratis PC games in 2018.

  Beste PS4 free to play games - gratis spelplezier

  Free to play games zijn hip en happening. Natuurlijk is er Fortnite, maar er is veel meer leuks te vinden in de PlayStation Store. Dus hier is de beste PS4 free to play games.

  5 toffe free to play shooters van dit moment

  Je hoeft niet altijd centen neer te leggen om een leuke game te spelen. Er zijn genoeg gratis schietspellen te spelen en sommigen hebben een fanbase waar andere games bij verbleken. Hier is een lijstje met 5 toffe free to play shooters van dit moment!

  De 10 beste Free To Play games

  Jullie hebben weer mogen stemmen op poll, en deze keer ging het om de tien beste Free To Play games. Welke tien hebben het lijstje gehaald, en welke game is volgens jullie de aller-, allerbeste?

  PlanetSide 2 Nieuws

  PlanetSide 2 basebuilding wordt binnenkort toegevoegd

  Daybreak Game Company geeft zijn MMOFPS PlanetSide 2 basebuilding. Spelers van de free-to-play game op PC en PlayStation 4 kunnen binnenkort dus bases bouwen. Dat komt naar voren in een livestream van de ontwikkelaar op Twitch.

  Opnieuw Lizard Squad hack - PlanetSide 2 één van de doelwitten

  Hackersgroep Lizard Squad heeft opnieuw een cyberaanval op verschillende doelwitten uitgevoerd. De doelwitten zijn allemaal servers van games die zijn ontwikkeld door Daybreak, zoals PlanetSide 2. Vermoedelijk is de Lizard Squad hack een reactie op uitspraken van Daybreak-directeur John Smedley.

  Planetside 2 servers in Europa ondervinden problemen

  De Europese servers van Planetside 2 ondervinden problemen. De Planetside 2-servers gingen offline voor onderhoud, maar zijn daarna niet meer online gekomen.

  PlanetSide 2 PS4 release is vandaag

  De PlanetSide 2 PS4 release is vandaag. De game is vanaf nu in de uiteindelijke versie te downloaden op de PlayStation 4.

  PlanetSide 2 claimt recordaantal spelers in één FPS-match

  De community van PlanetSide 2 beweert dat de free-to-play MMOFPS sinds afgelopen weekend het record van meeste spelers tegelijkertijd in één first-person shooter match heeft verdiend. De gamers schrijven op Reddit dat de game 1158 spelers in één wedstrijd huisvestte.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.