Planet Coaster

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Simulatie

  Gemaakt door Frontier Developments en uitgegeven door Frontier Developments

  Planet Coaster Nieuws

  Steam Winter Sale 2017 is begonnen - Last minute deals

  Het is weer zover, de Steam Winter Sale 2017 is begonnen! Onderstaand een selectie uit de vele goede deals. En naast de sale heeft Steam ook nog details over de Steam Awards bekendgemaakt.

  Planet Coaster update viert eenjarig bestaan

  Ben jij een liefhebber van pretparkgames? Dan stemt dit bericht je vast te tevreden, want er komt een gratis nieuwe Planet Coaster update uit. Dit om het eenjarige bestaan van de game te vieren.

  Elite Dangerous release en Planet Coaster release bekendgemaakt

  De Elite Dangerous release en Planet Coaster release zijn bekendgemaakt door ontwikkelaar Frontier Developments. Beide games kwamen al eerder uit, maar nu komen ze allebei in een andere vorm uit.

  Planet Coaster update brengt grotere uitdaging, optimalisatie en meer

  De 1.0.1 update voor Planet Coaster is live. De Planet Coaster update brengt een grote waslijst aan veranderingen en verbeteringen met zich mee. Zo is er een nieuwe game mode die meer uitdaging brengt, en een aantal nieuwe blueprints.

  Planet Coaster groter dan RollerCoaster Tycoon

  Planet Coaster, de nieuwe pretparksimulatiegame van ontwikkelaar Frontier, moet nog groter worden dan RollerCoaster Tycoon 3 (dat ook door Frontier werd ontwikkeld). Planet Coaster moet spelers nog meer mogelijkheden geven om hun pretpark volledig naar eigen wens vorm te geven.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.