Planet Coaster

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Simulatie

  Gemaakt door Frontier Developments en uitgegeven door Frontier Developments

  Planet Coaster Nieuws

  Officieel: Dit is de launch line-up van Xbox Series X

  Nog een paar weken en dan is het zover: de Xbox Series X en S liggen in de schappen. Hoewel het lang onduidelijk was welke games er nou precies op dag één beschikbaar zijn op de console. Nu is daar een klap op gegeven en zijn de launch line-up games bekend. Deze 30 games mag je verwachten!

  PS5 box art voor vijf nieuwe games onthuld

  Nu de release van de PlayStation 5 dichterbij komt, krijgen we steeds meer beeld op de console. Eerder al zagen we wat covers voorbij komen van PS5 games en ook nu is de box art voor vijf nieuwe PS5 onthuld.

  Steam Winter Sale 2017 is begonnen - Last minute deals

  Het is weer zover, de Steam Winter Sale 2017 is begonnen! Onderstaand een selectie uit de vele goede deals. En naast de sale heeft Steam ook nog details over de Steam Awards bekendgemaakt.

  Planet Coaster update viert eenjarig bestaan

  Ben jij een liefhebber van pretparkgames? Dan stemt dit bericht je vast te tevreden, want er komt een gratis nieuwe Planet Coaster update uit. Dit om het eenjarige bestaan van de game te vieren.

  Elite Dangerous release en Planet Coaster release bekendgemaakt

  De Elite Dangerous release en Planet Coaster release zijn bekendgemaakt door ontwikkelaar Frontier Developments. Beide games kwamen al eerder uit, maar nu komen ze allebei in een andere vorm uit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.