Pillars of Eternity

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Obsidian Entertainment en uitgegeven door Paradox Interactive

  Pillars of Eternity Artikelen

  Top 5 beste Steam Machine RPG's - Deze zijn tof

  De Steam Machine biedt een soort tussenweg tussen een PC en een console. Met het apparaat kun je nu op je televisie diverse Steam games spelen. Je maakt hierbij gebruik van de speciale Steam controller. Er zijn heel veel games beschikbaar voor het apparaat, waaronder enkele toffe RPG's. Hier vind je de top 5 beste Steam Machine RPGs.

  De top 5 beste games van 2015 volgens Ralph Beentjes

  Zonder Ralph waren we heel wat PC-content minder rijk. Ralph weet waar hij over praat en is dan ook echt een aanwinst in de redactie. Behalve schrijven houdt hij er ook van geregeld mee te doen in de Q&A Tuesday. Dit is de top 5 beste games van 2015 volgens Ralph!

  Top 10 beste PC games van 2015

  2015 was een jaar dat volgepropt was met grote releases en ook de PC-gamers hebben weer een hoop nieuwe games mogen verwelkomen. Wij hebben de tien beste PC-games van 2015 op een rijtje gezet, waar we ook extra hebben gelet op het feit of de games goed geoptimaliseerd zijn of niet. Spoiler alert: Arkham Knight staat er niet tussen.

  Pillars of Eternity Preview - Doet de harten kloppen van klassieke RPG-fans

  Met Project Eternity haalde ontwikkelaar Obsidian Entertainment bijna vier miljoen dollar op via Kickstarter. Het Kickstarter project eindigde op 16 oktober 2012 en bijna anderhalf jaar verder hebben wij Pillars of Eternity als live demo mogen ervaren op de E3.

  Pillars of Eternity Nieuws

  Pillars of Eternity 2 kickstarter haalt drie miljoen dollar op

  De Pillars of Eternity 2 kickstarter gaat de goede kant op. De oprichters van de actie melden dat de grens van drie miljoen dollar is gepasseerd. Pillars of Eternity 2 komt dus steeds dichterbij.

  Nieuwe RPG Tyranny van Obsidian Entertainment

  Ontwikkelaar Obsidian Entertainment, bekend van Pillars of Eternity en KOTOR 2, heeft de nieuwe RPG Tyranny aangekondigd. Tyranny zal later dit jaar uitgegeven worden.

  Pillars of Eternity speedrun record ligt op 40 minuten

  Een nieuw Pillars of Eternity speedrun record is een feit. Speedrunner 'Jiseed' heeft de snelste tijd om de game uit te spelen op 40 minuten gezet.

  Pillars of Eternity gesloten bèta van start

  De Pillars of Eternity bèta is nu beschikbaar via Steam. Het voorproefje, dat 'Backer Beta' heet, is open voor iedereen die meer dan 110 dollar ingelegd in de Kickstarter van de game. De bèta is momenteel enkel open voor Windows PC, in de komende weken verschijnt de bèta voor Mac en Linux.

  Release Obsidian's PC-game Pillars of Eternity voorlopig nog ver weg

  Pillars of Eternity laat voorlopig nog even op zich wachten. Er moet er zelfs vanuit gegaan worden dat de fantasy-game pas na aankomende zomer in de schappen zal liggen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.