Pikmin 3

  Uitgebracht voor Wii U

  Genres: Avontuur & strategie

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  7.5

  Pikmin 3 Artikelen

  Top 5 Wii U games die we op de Switch willen zien

  De Switch is succesvol en laatst werd nog bekend dat de productie omhoog gegooid zal worden voor de feestdagen. Bij een goede console horen ook goede ganes. Wat nou als er wat toffe Wii U titels naar de Switch gebracht konden worden? En welke? Wij lieten ons gaan in de top 5 Wii U games die we op de Switch willen zien!

  Top 5 Pikmin characters - De beste keuzes voor een kleurrijk avontuur

  Tijdens de laatste Nintendo Direct is Hey! Pikmin aangekondigd voor de 3DS. Dit is de eerste handheld game in de Pikmin serie. Ter voorbereiding nemen wij een kijkje naar de top 5 Pikmin characters uit de eerste drie games.

  De 10 beste Wii U games aller tijden

  Het einde van de Wii U is in zicht. Vanaf maart kunnen we namelijk aan de slag met de gloednieuwe console van Nintendo: de Nintendo Switch. Ondanks dat de Wii U niet voor iedereen de console was waar men op had gehoopt, zijn er toch uitstekende games voor uitgekomen. Dit zijn de beste Wii U games ooit.

  Pikmin 3 - Derde DLC-pakket Review

  “Pikmin 3 heeft de absolute X-factor om titel nummer één op de Wii U te worden, zelfs voor volwassen gamers.” Als je die XGN-review hebt gelezen, dan is het lastig de nieuwe Pikmin in de (virtuele) winkel te laten liggen. Voor eenieder die de game heeft, Pikmin 3 DLC nummer 3 is uit. Heeft die ook de X-factor?

  Nintendo eShop Update: Scribblenauts!

  Voor ons Nederlanders is het vanavond dan wel Sinterklaasavond zijn, en dat betekent dat je jezelf best wel wat cadeautjes mag geven. Misschien een leuke download uit de eShop?

  Pikmin 3 Nieuws

  Pikmin Short Movies verkrijgbaar in Nintendo eShop

  Pikmin Short Movies, een verzameling van animatiefilmpjes die zich afspelen in het Pikmin-universum, zijn vanaf nu te koop in de Nintendo eShop. De miniserie is geproduceerd door Shigeru Miyamoto, de bedenker van onder andere Mario en Zelda.

  Spike VGX nominaties bekend

  Het Amerikaanse netwerk SpikeTV heeft de nominaties van de Spike VGX - voorheen VGA's (Video Game Awards) - bekendgemaakt. In totaal krijgen de betreffende, in 2013 verschenen games een nominatie binnen 21 categorieën, uiteenlopend van 'Game van het jaar' tot 'Beste stemactrice'. De drie succesvolste genomineerden zijn voor Grand Theft Auto V (negen keer), BioShock Infinite (acht keer) en Tomb Raider (vijf keer).

  Nieuwe Pikmin 3 downloadbare content morgen

  Vecht tegen hordes aan vijanden in het nieuwe downloadbare content pakket van Pikmin 3. In totaal worden vier nieuwe mappen toegevoegd voor het missie type 'Battle Enemies!' Dus bereid je voor op zware gevechten met je Pikmin.

  Pikmin 3 krijgt nieuwe betaalde DLC

  Nintendo heeft bekendgemaakt dat er meer downloadbare content voor Pikmin 3 zal verschijnen. De nieuwe content voor de Mission Mode zal betaalde DLC worden.

  Nintendo maakt Gamescom line-up bekend

  Nintendo is eind deze maand groots aanwezig met twaalf games die je alvast aan de tand kunt voelen. Je kunt tijdens Gamescom onder andere aan de slag met Mario Kart 8 voor de Wii U en The Legend of Zelda: A Link Between Worlds voor de 3DS.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.