Phoenix Point

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Strategie & turn-based strategy

  Gemaakt door Snapshot Games Inc. en uitgegeven door Snapshot Games Inc.

  Phoenix Point Artikelen

  Top 5 beste exclusive Xbox One games in 2019 om naar uit te kijken

  Xbox-bezitters kunnen dit jaar uitkijken naar een rits aan games, waarvan ook een schitterend rijtje aan exclusieve titels. Welke games zijn dit jaar verplichte kost voor Microsofts paradepaardje? Dat lees je in onze top 5 beste exclusive Xbox One games in 2019 om naar uit te kijken special.

  Phoenix Point Nieuws

  Wallpaper Pick december met Star Wars en Phoenix Point

  De feestdagen staan voor de deur! Voor gamers een van de mooiste tijden van het jaar. Het najaar zit altijd vol met grote releases van zowel games als films en met de feestdagen heb je dan eindelijk de vrije tijd die je nodig hebt om alles te spelen en te zien. Gewoon tegen je familie zeggen dat je je niet lekker voelt en voila! Nu heb je alle tijd van de wereld. Voordat de pret echt kan beginnen, moet je alleen nog even een nieuwe achtergrond kiezen uit de Wallpaper Pick december!

  Phoenix Point crowdfunding target bereikt

  De volgende game van de maker van XCOM heeft vandaag meer dan 500 duizend dollar opgehaald op crowdfunding website Fig. Het Phoenix Point crowdfunding target stond ook op 500 duizend dollar en de game heeft dus dit doel bereikt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.