Persona 4: Golden Artikelen

  De beste lange handheld games om op vakantie mee te nemen!

  Het is (bijna) vakantie en dat betekent dat je mooi de tijd hebt om te gamen. Tenminste, in de weken dat je thuis bent en je je niet ergens in een trein, vliegtuig of auto zit te vervelen. Hoewel, ook onderweg hoef je niet te vervelen, want wij hebben de beste lange handheld games voor je uitgezocht!

  Dit zijn de beste zomergadgets volgens jullie!

  Vorige week vroegen we jullie naar de beste zomergadgets en jullie wisten daar wel een antwoord op te vinden. De resultaten zijn binnen, dus laten we zonder oponthoud maar gewoon beginnen. Dit zijn de beste zomergadgets volgens jullie.

  7 games met een lange speelduur - Meer dan 30 uur speelplezier

  Wij willen je graag helpen de games te vinden, waarvan je zeker weet dat je er een tijdje zoet mee bent. Daarom hebben we een lijst opgesteld met 7 games met een lange speelduur. Bij het maken van de selectie hebben we alleen gekeken naar hoe lang het duurt om de main storyline uit te spelen.

  5 toffe RPG's voor PS Vita - Deze mag je niet missen!

  Hoewel er de laatste tijd niet enorm veel nieuwe games voor Sony’s handheld verschijnen, is dat zeker geen reden om je PS Vita stof te laten happen. Deze handheld beschikt namelijk over een hele hoop toffe games die elk de moeite waard zijn om te spelen. Vooral de RPG's mogen er zijn: check hier 5 toffe RPG's voor PS Vita!

  Persona 4: Golden Nieuws

  Dragon's Crown 800.000 keer verscheept

  De fantasy-knokgame Dragon's Crown is sinds haar lancering op 11 oktober meer dan 800.000 keer verscheept. Uitgever Atlus heeft dat vandaag bekendgemaakt. Ook haar titel Persona 4: Golden blijkt succesvol te zijn.

  Persona 4: Golden volgend jaar naar Vita

  Persona 4: Golden zal in de lente van volgend jaar naar de PlayStation Vita komen. Dit maakt de uitgever NIS America bekend.

  Persona 4 in november op PlayStation Vita

  Persona 4: The Golden voor de PlayStation Vita is inmiddels voorzien van een releasetijd. De game zal ergens in november verschijnen. Een exacte releasedatum blijft voor alsnog uit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.