Peggle 2

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One & PlayStation 4

  Genres: Puzzel

  Gemaakt door PopCap en uitgegeven door Electronic Arts

  Peggle 2 Artikelen

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  De top 10 beste games van 2014 volgens Calvin Visee

  Calvin Visee heeft een XGN hart, easy as that. Je moet wel knettergek zijn om als vrijwilliger óók nog eens stage bij XGN te willen lopen en dat doet Calvin nu. Geregeld voorziet hij jullie van leuke teksten én mooie video's, want deze duizendpoot kan alles. Oh ja, en een van die pootjes gebruikt hij om te gamen! Dit zijn volgens hem de 10 beste games van 2014!

  EA Access: alles wat je moet weten

  Hoewel Electronic Arts al meerdere malen is uitgeroepen tot het slechtste bedrijf van Amerika, komt het bedrijf wel mooi aanzetten met een nieuwe, goedkope service: EA Access. In deze special leggen we je alles uit over de nieuwe dienst.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Puzzelen met Peggle en LEGO: The Hobbit

  Eindelijk komt Watch Dogs deze maand uit. Om dat te vieren, is de Season Pass alvast te downloaden. Maar ook aan de puzzelaars, kaartenspelers en muzikanten wordt gedacht.

  Peggle 2 Preview - Volwaardig vervolg

  Ontwikkelaar Popcap bewees een aantal jaar geleden al dat games helemaal geen next-gen graphics of een diepgaand verhaal nodig hebben om spelers urenlang geboeid te houden. Wij hebben ontelbaar veel balletjes weggeschoten in Peggle, alleen al om dat fantastische muziekje te horen als je een level uitspeelt. Peggle 2 is wederom een warm bad vol goede gevoelens.

  Peggle 2 Nieuws

  Xbox Live Gold deals - Dragon Age Inquisition, Diablo 3 en meer

  Een aantal mooie Xbox Gold deals op jouw favoriete Xbox games. Flinke kortingen op games als Fifa 15, Dragon Age: Inquisition en Lego The Hobbit.

  Peggle 2 nu uit op PS4

  Nadat Peggle 2 lange tijd alleen exclusief verkrijgbaar was op consoles van Microsoft is het spel nu dan ook op de PlayStation 4 verkrijgbaar.

  Xbox 360 Ultimate Games Sale dag 7

  Het is alweer de volgende dag van de Ultimate Games Sale op de Xbox 360. Na Peggle is nu ook deeltje twee in de aanbieding bijvoorbeeld. We zetten de deals voor je op een rijtje.

  Peggle 2 op 7 mei naar Xbox 360

  De puzzelgame Peggle 2 zal binnenkort op de Xbox 360 verschijnen. Vanaf 7 mei is het spel, dat in december van het vorige jaar al uitkwam op de Xbox One, te downloaden.

  Peggle 2 mist Xbox One lancering

  De Xbox One exclusive Peggle 2 zal niet deze maand al uitkomen. Het spel zal nu enkele weken na de lancering van Microsoft's console verschijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.