Paper Mario Sticker Star

  Uitgebracht voor

  Genres: Puzzel & role-playing

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  7.5

  Paper Mario Sticker Star Artikelen

  Minigames in games - Ideaal tijdverdrijf voor de koning

  Op Koningsdag vieren we samen met de rest van Nederland de verjaardag van Willem-Alexander. Dat is niet alleen een goed excuus om helemaal los te gaan, maar de dag staat ook centraal voor een heleboel leuke activiteiten. Alleen dit jaar wordt het geen koekhappen, maar kijken we naar acht minigames in games om je mee te vermaken!

  Top 10 Switch remastered games die we willen zien

  Er komen meer en meer klassiekers naar de Nintendo Switch. Geweldige games zoals Skyrim en L.A. Noire zijn al op Nintendo’s wondertje verschenen. Natuurlijk willen we nog veel meer hiervan zien, daarom deze top 10 Switch remastered games!

  Nintendo E3 verwachtingen - Toch meer dan Zelda

  Het is juni! Dat betekent voor menig gamer maar één ding; de E3 komt er weer aan! Ook Nintendo kondigde al aan weer aanwezig te zijn van 14 tot 16 juni en zich volledig te focussen op aankomende Wii U en 3DS games, waaronder de nieuwe Legend of Zelda. Al onze Nintendo E3 verwachtingen, lees je hier.

  Top 5 mash ups in games - Nintendo doet goede zaken

  Met Pokkén Tournament om de hoek, de game die de wereld van Pokémon combineert met de gameplay van Tekken, leek het ons een goed idee om even een lijstje te maken met Game mashups. Oftewel titels die ineens in een ander genre terecht komen. We zetten de top 5 mash ups voor je op een rijtje.

  De 25 beste 3DS games

  Stel je hebt nog maar net een 3DS in huis of je ziet door alle bomen het bos niet meer. Geen probleem wij weten welke 25 games je voor de 3DS moet kopen! Dit zijn de 25 beste 3DS-games!

  Paper Mario Sticker Star Nieuws

  Nedgame sale - Feestelijke doorstart ForeGames

  Gamewinkel ForeGames in Tilburg maakt, dankzij een overname door winkelketen Nedgame, een doorstart en heeft daarom een feestelijke heropening gepland, compleet met Nedgame sale. Deze vindt zaterdag 18 juli van 10 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags plaats.

  Team Paper Mario Sticker Star legt gebrek aan RPG elementen uit

  Het nieuwste avontuur van Paper Mario op de 3DS heeft een stuk minder RPG elementen vergeleken met andere Paper Mario games. Het team achter Sticker Star legt uit waarom.

  Releasedatum Paper Mario Sticker Star bekend

  De nieuwe Paper Mario zal nog op tijd uitkomen om op de Kerstverlanglijstjes te zetten. Dat liet Nintendo vandaag weten.

  Paper Mario Sticker Star onthuld voor 3DS

  Nintendo kondigt tijdens de E3 persconferentie een nieuwe role-playing game genaamd Paper Mario Sticker Star aan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.