Paladins

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie, shooter & tactische shooter

  Gemaakt door Hi-Rez Studios en uitgegeven door Hi-Rez Studios

  Paladins Artikelen

  De beste shooters op de Nintendo Switch - Onderweg knallen geblazen

  Rebellion liet weten dat er een remastered versie van Sniper Elite V2 naar de Switch komt in 2019. Hiernaast komt het derde deel van de serie ook naar dit console. Deze goede shooters zijn een mooie toevoeging aan de bibliotheek van de Nintendo Switch. Lees hier de beste shooters voor de Nintendo Switch.

  Beste gratis Switch games - Genieten zonder kosten

  De Nintendo Switch krijgt steeds meer nieuwe games. In de Nintendo Direct van 2019 werden er al nieuwe games aangekondigd. Ook werd bekendgemaakt dat Resident Evil HD, 0 en 4 naar de Switch komen. Deze gaan je wel 30 euro kosten. Wat nou als je krap bij kas zit? Hier is onze top 10 beste gratis games op de Nintendo Switch.

  Top 10 beste gratis multiplayer shooters voor PC

  Zestig euro betalen voor de nieuwste Call of Duty of Battlefield is niet iets waar iedereen op zit te wachten. Gelukkig zijn er genoeg free-to-play shooters voor op de PC. Wij hebben de top 10 beste gratis multiplayer shooters voor PC voor jullie op een rijtje gezet.

  Beste PS4 free to play games - gratis spelplezier

  Free to play games zijn hip en happening. Natuurlijk is er Fortnite, maar er is veel meer leuks te vinden in de PlayStation Store. Dus hier is de beste PS4 free to play games.

  Top 10 beste gratis Steam games - Gratis games van goede kwaliteit

  Gratis games zijn geliefd door iedereen, ook door Steamgebruikers. Daarom hebben wij een lijst met gratis Steam games samengesteld. Hierin benoemen wij games als Trove, Path of Exile en Warframe. De games verschillen van MMO’s tot tank games.

  Paladins Nieuws

  Fortnite Nintendo Switch is de meest gespeelde game van 2018 op de console

  2018 was een goed jaar voor de Nintendo Switch. Met een groot aanbod aan toffe games, heeft Nintendo de meest gespeelde games op de Switch bekendgemaakt met Fortnite op nummer één. Ook games als The Legend of Zelda; Breath of the Wild, Pokémon Let's Go en Super Smash Bros Ultimate kunnen niet uit het lijstje ontbreken.

  Paladins Battlegrounds modus aangekondigd

  Er is een nieuwe speler bijgekomen in het Battle Royale genre. De multiplayershooter Paladins krijg ook een modus á la PlayerUnknowns Battlegrounds en de naam daarvoor is niet heel verrassend gekozen: Paladins Battlegrounds.

  Paladins update plan onthult komende verbeteringen

  Het Paladins update plan is onthuld. De komende maanden wil ontwikkelaar Hi-Rez Studios de game verder verbeteren. Ook werd het totale spelersaantal bekendgemaakt.

  Paladins release komt voorlopig niet naar de Switch

  Paladins ging op 3 mei in open beta op de PlayStation 4 en Xbox One. Ontwikkelaar Hi-Rez heeft nu laten weten dat er voorlopig geen Paladins release naar de Switch komt.

  Paladins open beta begint vandaag op Xbox One en PlayStation 4

  De Paladins open beta begint vandaag. De game komt uit op Xbox One en PlayStation 4. Het is gratis te downloaden in de Xbox Games Store en de PlayStation Store.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.